Lifeventure

Hos OutdooPro.dk finder du produkter fra det anerkendte mærke Lifeventure. Det engelske firma opstod på baggrund af efterspørgslen på udendørsudstyr på det engelske marked i 80'erne. Dette har senere udvidet sig til flere lande, bl.a. i Danmark hvor OutdoorPro.dk er Lifeventure forhandler. Vi har derfor samlet de bedst sælgende produkter her.

Mere information om Lifeventure

Lifeventure

Vi er stolte at at du på OutdoorPro.dk kan købe de populære produkter fra engelske Lifeventure. Med deres mange år i branchen og konstante udvikling, producere de kvalitetsprodukter til yderst fornuftige priser.
Det er populært som aldrig før at befinde sig i naturen, tage op oplevelsesrejser og i det hele taget finde sit næste eventyr. Lifeventure ramme med deres brede sortiment de fleste krav til udstyr.
Af de mest populære vare kan nævnes, rejsetasker, karabinhager, termokrus med vacuum, sæbe og spisegrej. Alle produkterne er fremstillet i gode materialer, som løbende er og bliver testet i naturen af personer der sætter krav til udstyret og ved hvad der er behov for.

Køb Lifeventure her
Skal du på overlevelsestur eller blot ud i naturen skal der være styr på udstyret. Ud fra tanken om konstant at udvikle nye produkter, som er innovative og kan holde til brugen i naturen.
Desuden er vægt ofte en afgørende faktor, hvilket Lifeventure er helt bevidste om, og altid har med i deres udvikling. Dette resultere i produkter der er gennemtestet, lav vægt og holdbare.

Officiel Lifeventure forhandler i Danmark
Lifeventure online hos OutdoorPro.dk er nemt. Bestil dit nye udstyr online hos OutdoorPro.dk når du har tid og modtag det med posten kort tid efter.
Vi køber direkte ved de skandinaviske distributører. Hvilket sikre den korrekte garanti, produkt kvalitet og godkendelser.

  Lifeventure