Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Ammo Pouches

Hos OutdoorPro.dk finder du bredt online udvalg af Ammo pouches, så du kan opbevare dine magasiner og have hurtig tilgang til dem. Ligesom mange af vores andre kategorier finder du naturligvis produkter fra branchens førende producenter af ammo pouches, og som lever op til de enorme krav taktiske enheder sætter til deres udstyr.
Af samme grund, er det naturligvis også relevant til andre brancher, så som sikkerhedsvagter, politi og naturligvis hardball, hvor der i høj grad sættes krav til udstyret.
Samtlige af vores føringsmidler er i rigtig robust og solid kvalitet, som du kan stole på, når opgaven skal udføres.

Føringsmidler fra de bedste mærker.

Udvalget er enormt, når du søger efter ammo pouches, magasin opbevaring eller føringsmidler. Derfor har vi nøje udvalgt de mærker du kan købe online hos OutdoorPro.dk.
Vi vil ikke have at du står med noget udstyr i ringe kvalitet, og ikke kan holde til brug i flere opgaver i træk – Uanset om det er i ind eller udland. Du finder derfor føringsmidler fra bl.a. Tasmanian Tiger, Blue Force Gear og Warrior Assault systems, der alle har stor fokus på detaljerne og kvaliteten af de produkter de producere.
Samtlige af produkterne fra disse anerkendte mærker er MOLLE kompatible og kan derfor benyttes sammen med stort set alt udstyr du i forvejen har.
Søger du føringsmidler i multicam, finder du det online hos OutdoorPro.dk. Vi har samlet en række produkter fra bl.a. Warrior Assault systems i originalt multicam. Når du køber føringsmidler i multicam hos os, kan det derfor benyttes sammen med resten af din udrustning i multicam.