Ammo Pouches

Hos OutdoorPro.dk finder du et bredt online udvalg af ammo pouches, så du nemt kan opbevare dine magasiner og have hurtig adgang til dem.

Ligesom i mange af vores andre kategorier finder du naturligvis produkter fra branchens førende producenter, som lever op til de meget store krav  der bliver stillet til professionelle militærstyrker og deres udstyr. Det er dog ikke kun relevant for militærstyrker at have udstyr i god kvalitet, sikkerhedsvagter, politi og fritidsaktiviteter som softball og hardball sætter også store krav til kvaliteten og holdbarheden af anvendte produkter.

Herunder finder du vores udvalg af kvalitetsbevidste magasinbeholdere, som du kan være sikker på er gennemtestede og i robust, solid og funktionel stil. 

Single Quick Mag

Single Quick Mag

Warrior Assault Systems

Føringsmidler fra de bedste mærker.

Udvalget er enormt, når du søger efter ammo pouches, magasinopbevaring eller føringsmidler. Derfor har vi nøje udvalgt de mærker, du kan købe online hos OutdoorPro.dk.

Vi vil ikke have, at du står med noget udstyr i ringe kvalitet, som ikke kan holde til brug i flere opgaver i træk – uanset om det er i ind- eller udland. Derfor kan du finde føringsmidler fra bl.a. Tasmanian Tiger, Blue Force Gear og Warrior Assault Systems hos os, der alle har et stort fokus på detaljerne og kvaliteten af de produkter de producerer.

Samtlige af produkterne fra disse anerkendte mærker er MOLLE-kompatible, og kan derfor benyttes sammen med stort set alt det udstyr du i forvejen har.

Søger du føringsmidler i multicam finder du det online hos OutdoorPro.dk. Vi har samlet en række produkter fra bl.a. Warrior Assault Systems i originalt multicam. Når du køber føringsmidler i multicam hos os, kan det derfor benyttes sammen med resten af din udrustning i multicam.