Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Single Open Mag Pouch HK417
Single Open Mag Pouch HK417
Single Open Mag Pouch HK417
Single Open Mag Pouch HK417
Single Open Mag Pouch HK417

Single Open Mag Pouch HK417

Warrior Assault Systems
229.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 21 dage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Warrior Single Open H&K 417

Single Open Pouch H&K 417 er designet til at give brugeren, af en H&H 417, en lavprofil opbevarings mulighed til sine magasiner. Single Open H&K 417 holder 1 magasin, som fastholdes sikkert på sin plads ved hjælp af en elastik med snip på toppen, således magasinet hurtige kan frigøres, efter operatørens ønsker og behov. Denne Warrior Single Open H&K 417 magasin taske har molle på forsiden såvel som bagsiden, hvilket giver operatøren mulighed for at organiserer taskerne både side om side, men også at stable dem på hinanden. Rækkerne med molle på forsiden af tasken giver også mulighed for at fastgøre andre tasker, det kunne være en lille taske til f.eks. multitool eller lomme lygte. Hver taske har to molle arme på bagsiden, til fastgørelse på f.eks. en hvilken Plate Carrier med molle system. Den optager 2 lodrette rækker molle.

Single Open H&K 417 er fremstillet i Cordua D500, og med US Mil Spec Webbing. Trådens kvalitet er grundlæggende for vestens holdbarhed og styrke, derfor bruges tråd af fineste kvalitet. Trådens holdbarhed kan påvirkes negativt af sollys og meldug. Derfor bruger Warrior Assult system tråd, som er behandlet mod meldug og solens UV-stråler. Også plastdelene på Warrior's produkter er af bedste kvalitet og Warrior har derfor valg at bruge ITW Military rated komponenter, som alle importeres fra USA. 

Alle Warrior's clips, stoffer, plast dele, tråd og Multicam / Coyote Webbing behandles ved hos fabrikanten, for at tilbyde brugeren den laveste mulige IR Signatur.

Egenskaber

  • 10 x 4 x 10,5 cm 
  • Vægt: 80 g 
  • Kan indeholde magasinet HK417 
  • Lavet af vandafvisende 1000D Condura 
  • Kan sættes fast på MOLLE 
  • Fremstillet efter militære specifikationer 
  • Har lave infrarøde værdier
  • Multicam
  • SKU: W-EO-SMOP-417-MC

Relaterede produkter til Single Open Mag Pouch HK417