Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Single Open Mag Pouch AK 7.62mm

Single Open Mag Pouch AK 7.62mm

Warrior Assault Systems
159.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 21 dage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Warrior Single Open AK 7.62 mm

Warrior Single Open AK magasintaske er designet til at give brugeren en lavprofil opbevarings mulighed til magasiner til AK typer, som f.eks den kendte AK-47 eller den nyere AK 74, men de holder også magasiner til de nyeste modeller så som AK 100- modeller. Single Open AK 7.62 holder 1 magasin, som fastholdes på sin plads ved hjælp af en elastik med snip på toppen, således magasinet hurtige kan frigøres, efter operatørens ønsker og behov. Denne Warrior AK magasin taske har molle på forsiden såvel som bagsiden, hvilket giver operatøren mulighed for at organiserer taskerne både side om side, men også at stable dem på hinanden. Hver Single Open Pouch 7.62 mm har to molle arme på bagsiden, til fastgørelse på f.eks. en hvilken Plate Carrier med molle system. Den optager 2 lodrette rækker molle.

Warrior Single Open AK 7.62 mm er fremstillet i Cordua D500, og med US Mil Spec Webbing. Trådens kvalitet er grundlæggende for vestens holdbarhed og styrke, derfor bruges tråd af fineste kvalitet. Trådens holdbarhed kan påvirkes negativt af sollys og meldug. Derfor bruger Warrior Assult system tråd, som er behandlet mod meldug og solens UV-stråler. Også plastdelene på Warrior's produkter er af bedste kvalitet og Warrior har derfor valg at bruge ITW Military rated komponenter, som alle importeres fra USA. 

Alle Warrior's clips, stoffer, plast dele, tråd og Multicam / Coyote Webbing behandles ved hos fabrikanten, for at tilbyde brugeren den laveste mulige IR Signatur.

  • Kan sættes fast på MOLLE 
  • Giver nem og hurtig udskiftning 
  • Fastholdelse via elastik
  • Multicam
  • SKU: W-EO-SMOP-AK-MC

Relaterede produkter til Single Open Mag Pouch AK 7.62mm