Triple Open Mag Pouch AK 7.62mm

Triple Open Mag Pouch AK 7.62mm

Warrior Assault Systems

249.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Warrior Triple Open AK 7.62 mm

Warrior Triple Open AK magasintaske er designet til at give brugeren en lavprofil opbevarings mulighed til magasiner til AK typer, som f.eks den kendte AK-47 eller den nyere AK 74, men de holder også magasiner til de nyeste AK 100- modeller. Triple Open AK 7.62 holder 3 magasiner, som fastholdes på sin plads ved hjælp af en elastik med snip på toppen, således magasinet hurtige kan frigøres, efter operatørens ønsker og behov. Denne Warrior Triple AK 7.62mm magasin taske har molle på forsiden såvel som bagsiden, hvilket giver operatøren mulighed for at organiserer taskerne både side om side, men også at stable dem på hinanden. Hver Triple Open AK 7.62 mm har 6 molle arme på bagsiden, til fastgørelse på f.eks. en hvilken Plate Carrier med molle system. Den optager seks lodrette rækker molle.

Warrior Triple Open AK er fremstillet i Cordua D500, og med US Mil Spec Webbing. Trådens kvalitet er grundlæggende for vestens holdbarhed og styrke, derfor bruges tråd af fineste kvalitet. Trådens holdbarhed kan påvirkes negativt af sollys og meldug. Derfor bruger Warrior Assult system tråd, som er behandlet mod meldug og solens UV-stråler. Også plastdelene på Warrior's produkter er af bedste kvalitet og Warrior har derfor valg at bruge ITW Military rated komponenter, som alle importeres fra USA. 

Alle Warrior's clips, stoffer, plast dele, tråd og Multicam / Coyote Webbing behandles ved hos fabrikanten, for at tilbyde brugeren den laveste mulige IR Signatur.

Farve: Multicam
SKU: W-EO-TMOP-AK-MC 

Relaterede produkter til Triple Open Mag Pouch AK 7.62mm

Andre der købte denne, købte også