Militærsko og -støvler

Taktiske støvler skal være designet til at udholde de hårde forhold, som du udsætter dem for, men i høj grad også have egenskaber, som kan bidrage til din fordel i felten - eller andre operationer.

Du finder derfor forskellige brands, som udvikler og designer støvler med en række taktiske egenskaber, som netop er tilpasset taktisk brug i eksempelvis politiet, militæret, specialstyrkerne, hos sikkerhedsfolk eller i vagtbranchen.

Men taktiske støvler er bestemt ikke kun til taktisk brug! De særlige og utroligt gode egenskaber skaber en nærmest perfekt hverdagsstøvle til brug i naturen, på jagt eller på eventyr i den store fantastiske verden. Med andre ord, det er utrolig alsidige støvler med høj slidstyrke og gode egenskaber.

Køb taktiske støvler online

Taktiske støvler er ikke blot en betegnelse, men i høj grad også en række egenskaber, som vi ofte ser vores kunder efterspørger. Derfor har vi samlet en række egenskaber her på siden, som vi håber kan bidrage til dit valg, inden du køber dine militærstøvler eller taktiske støvler online hos OutdoorPro.dk

Åndbarhed og vægt - Rigtig vigtige egenskaber, måske faktisk det vigtigste! Ofte har du dine støvler på i mange timer, ja, endda dage af gangen, og det er derfor vigtigt, at dine fødder er ventileret. Uanset om de blive våde, varme eller kolde, skal støvlen kunne tilpasse sig temperaturen. Husk i den forbindelse også et par gode sokker.

Greb og såler - Greb er naturligvis vigtigt for, at du kan blive stående på jorden, og evt. kommer over forhindringer du møder. Ligeledes skal sålerne bidrage til reduktion af belastning og gerne være lydsvage.

Slidstærke og pålidelige - Taktiske støvler skal være slidstærke for at kunne modstå de prøvelser, som du udsætter dem for hver dag. De skal desuden gerne være forstærket på overdelen, da støvlerne dermed beskytter dig mod skarpe genstande. Det kan også være en fordel med beskyttelseskappe, som beskytter dine tæer.

Eksempler på militærstøvler kunne være de praktiske og meget populære Lowa Innox GTX.