ClawGear

Her på siden kan du finde alt det udstyr vi sælger fra ClawGear, der laver præmium militært udstyr. Ifølge ClawGear er soldatens krop hans vigtigste redskab, og det er udgangspunktet for alt det udstyr de laver. Hvordan optimerer, beskytter og vedligeholder man bedst kroppen til at performe? De spørgsmål spiller ind i udviklingen og produktionen af alt deres udstyr, og ClawGear har derigennem opnået et ry for at producere udstyr i særklasse. Med ClawGear kan soldater øge deres effektivitet og kampkraft, men andre kan også sagtens gøre god brug af det udstyr de producerer. Tøjet og udstyret kan bruges militært, til fritidsaktiviteter og til friluftsliv. Se hele vores udvalg af ClawGear-produkter nedenunder.

Du kan læse mere om ClawGear her.

 

Vintage Tee - Grey

Mere information om ClawGear

Størrelsesguide:

ClawGear størrelsesguide på dansk

Grundstenen i en god soldat er funktionel påklædning ... 

Alle ved, at påklædning er afgørende for udfaldet af en kamp. Derfor går ClawGear ekstremt meget op i kvaliteten af det tøj de laver til militæret, f.eks. ved at bruge cordura i mange af deres produkter, som er det klassiske stof brugt i godt militærtøj. Af andre ting kan nævnes brugen af brandhæmmende materiale, ordentlige syninger ved sømmene for øget komfort, og  tilføjelsen af rigtig mange funktioner til tøjet.

ClawGear er på rekordtid blevet en anderkendt leverandør af kvalitetsbevidste produkter til soldatens udrustning. De leverer til flere landes specialstyrker, og deres udvikling sker i tæt samarbejde med de østriske specialstyrker. Det er også derfor ClawGear rammer plet med deres produkter. ClawGear har gennemtestede produkter, og der udvikles konstant på modellerne på basis af feedback fra de operative brugere.

Alle ClawGears produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer og deres multicamprodukter er naturligvis fremstillet i Original Crye Precision Multicam®.

Hvor får ClawGear deres erfaring fra?

ClawGears designteam arbejder tæt sammen med soldater i felten og i verdens hotspots. Derfor har de altid fokus på de ekstreme forhold, og de meget høje krav til udstyr, holdbarhed og funktionalitet der stilles i disse områder.

Der bruges i høj grad praktiske erfaringer i udviklingen, og vi er overbevist om, at det netop er derfor ClawGear altid leverer produkter i topkvalitet. Det er med god grund, at mange militær-, politi- og vagtpersonel har ClawGear som deres absolut foretrukne mærke, og vi sender ofte ClawGear afsted med feltpost. Desuden har vi aftaler med afdelinger hos det danske politi omkring levering af netop ClawGear, fordi produkterne bare virker.

 

Husk at måle dig inden bestilling af ClawGear 

For at undgå unødig ventetid for dig som kunde, er det ekstremt vigtigt, at du benytter ovenstående størrelsesguide fra ClawGear, da størrelserne ikke altid passer 100% med andre mærker.

Vi ser ofte, at kunder, der ikke benytter guiden, er nødt til at vente på en ny levering, fordi de har bestilt den forkerte størrelse.

Skulle du alligevel få bestilt en størrelse som ikke passer, så er du naturligvis altid velkommen til at få ombyttet til den korrekte. 

Køb ClawGear online hos Outdoorpro.dk
Vi sikrer en hurtig levering og handler direkte med ClawGear, uden et ekstra mellemled.

OutdoorPro.dk er officiel forhandler af ClawGear
Vi har adgang til det fulde sortiment fra ClawGear. Finder du derfor ikke hvad du søger på vores webshop, så er du altid velkommen til at kontakte os.

ClawGear til hverdag 

Det er bestemt ikke kun taktiske enheder, som politi, militær, vagtselskaber og lign, der kan bruge udstyr fra ClawGear. ClawGear kan med fordel benyttes til hverdag af alle, der ønsker et taktisk udseende, eller ønsker super praktisk beklædning i hverdagen.

Faktisk er ClawGear begyndt at producere beklædning for netop at dække dette behov, da efterspørgslen er stigende efter disse produkter fra ClawGear.

Derfor vil vi i fremtiden se en række nye produkter, som er designet i farver og funktioner til praktisk hverdagsbehov i naturen og andre krævende miljøer.

 

Se en video om ClawGear