ClawGear Operator SHIRT RAL7013 front
ClawGear Operator SHIRT RAL7013 front
ClawGear Operator SHIRT RAL7013 back
ClawGear Operator SHIRT RAL7013
ClawGear Operator SHIRT RAL7013
ClawGear Operator SHIRT RAL7013
ClawGear Operator SHIRT RAL7013
ClawGear Operator SHIRT RAL7013

ClawGear Operator SHIRT RAL7013

ClawGear

749.00 DKK

På lager - Leveringstid: Op til 4-5 hverdage*

Operator SHIRT RAL7013

Operator SHIRT RAL7013 er en kompromisløst designet combat shirt specielt fremstillet til at blive båret under din beskyttelses udrustning. Dens anatomisk pasform giver fremragende komfort og er særdeles behagelig at have på. Torsoen på Operator SHIRT  RAL7013  er lavet af Cordura undertrøje stof, som er udviklet til militær brug, det hverken smelter eller drypper ligesom polyester når de udsættes for varme. Operator SHIRT har suveræne svedtransporterende egenskaber og sved absorption i kombination med det bløde stof holder dig tør og komfortabel perioder med hårdt arbejde. Forstærkede albue områder kan udstyres med aftagelige albuebeskyttere. Lynlås kraven er designet til at blive båret på forskellige måder, f.eks. oppe for at forhindre indtrængning af støv, eller åben for at tilsikre mere ventilation. Skulder området er designet til at undgå trykmærker, når du bærer en rygsæk, eller andet tung udrustning. Alle de vigtigste sømme er tredobbelt syet for ekstra holdbarhed.

Denne nye version af Operator Shirt har desuden fået FR, takket være knit fabric stoffet. Dette er en vigtig opgradering, da det giver øget robusthed, komfort og er  nu brandhæmmende istedet for den tidligere version, som blot er No melt, no dripping torso

Operator  RAL7013  Quick facts

  • Brandhæmmende (FR)
  • Hurtig tørring, blød og behagelig
  • Svedtransporterende og åndbart
  • Føles som blødt bomuld , men er langt mere holdbart
  • Fremragende komfort og let
  • Suveræn pasform
  • Det anatomiske snit, giver en super pasform

Størrelsesguide:

ClawGear størrelsesguide på dansk

 

*Vi gør opmærksom på at dette er en meget efterspurgt varer, derfor kan der forekomme længere leveringstid på op til 14 dage. Du vil efter bestilling få en opdatering på estimeret leveringstidspunkt og er i din fulde ret til at annullere ordren såfremt tidsrammen ikke er tilfredsstillende. 

Andre der købte denne, købte også