Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Trek'N Eat

Frysetørret mad fra Trek'N Eat, er let at tilberede blot ved at tilføje varmt vand. Skal du derfor på en længere vandretur eller andet eventyr i naturen, skal du ikke medbringe en masse frisk mad. Med frysetørret mad fra Trek'N Eat, kan du let medbringe en masse lækre retter, som kan holde sig længe og give dig den velsmagende næring du har behov for, på dit eventyr.
For at Trek'N Eat er let at medbringe, er det komprimeret i luft og vandtætte poser, så de fylder så lidt som muligt og kan holder sig i ekstra lang tid. Trek'N Eat er helt med på, at du kræver mere næring når du er afsted på ekspeditioner i naturen, derfor giver et måltid mad omkring 600 kalorier. Trek'N Eat tilbyder et virkelig bredt udvalg af lækre frysetørret retter. Der kan nævnes Jægergryde, Bøf stroganoff, Chilli con Carne, den populære pasta med kylling, supper og vegetariske retter. Desuden tilbydes der også morgenmad med Müssli med frugt, røreæg, kiks og en masse lækre desserter.

Trek'N Eat er et nærende og velsmagende måltid frysetørret mad, med fokus på at give dig energi både mentalt og fysisk på dit eventyr. Velbekomme

Mere information om Trek'N Eat