Kupilka

KUPILKA - ØKO Kopper, Tallerkner & Overlevelsesudstyr

Hvad enten du nyder en luksus middag eller på tur i ekstreme omgivelser så er Kupilka produkter noget der bringer Nordiske kant til dine mindeværdige udendørs øjeblikke.

Disse økologiske rejse-og bushcraft kopper, skåle, tallerkener og bestik er holdbare, selv når det er -30°C udenfor. De kan rengøres let med hånden eller i opvaskemaskinen, når du kommer tilbage i dit hjem. Nyd en solrig eftermiddag med venner og grill, servere maden på Kupilka porcelæn og oplev glæden og oversrakskelsen af gæsterne når de får serveret mad og drikke i Kupilka service.

Mere information om Kupilka

Navnene Kupilka stammer fra den gamle Karelen. Mastering the perfect cup tager tid. Vidste du, Kupilka's rødder går helt tilbage til 1775. Så her får du produkter der er viden og kenskab bag.
Med Kupilka er du sikker på at du får et produkt der er gennemtestet og prøvet, da det er en bærdygtig proces at lave produkterne.

Da det er en blanding mellem træ og plast, får du de bedste enskaber fra begge produkter. Eco delen kommer i form af træ som er god mod naturen og er nedbrydig igen. Hvor plasten hjælper med at holde sammen på produktet, så det ikke tager skade af omgivelserne, samt er det let at bære på. Og en af de bedste ting ved produkterne er at det ikke er varmeledende. Så du vil ikke brænde dine finger når du tager fat i koppen.