Blue Force Gear

Blue Force Gear, Always better, er deres motto. Dette kommer til udtryk i deres ekstremt høje kvalitet, lige fra materialevalg, design og innovation. Vi har efterhånden haft rigtig meget udstyr mellem hænderne, og vi må indrømme at Blue Force Gear er klart i superligaen. Funktionalitet, kvalitet og innovation er med i hvert et produkt. BFG ser hvilke produkter der er på markedet, som de mener der kan opdateres med ny teknik og teknologi. Dette har givet et banebrydende design på remme til gevær og de letteste MOLLE systemer/tasker og opbevaring hertil.  Læs mere om Blue Force Gear og se video her.

Mere information om Blue Force Gear

Faktisk har de siden deres start i 2004, haft den holdning, at kan de ikke gøre det bedre end hvad der allerede er på markedet, så gør de det ikke. De er og vil konstant være i udvikling, hvilket de gør ved konstant fornyelse, udvikling og afprøvning af design.

Dette har resulteret i at Blue Force Gear har sat en ny standard for transport af våben i remme/slynger og har pt. verden letteste MOLLE kompatible opbevaring.
Ligeledes er deres Chest rigs kendt for mobilitet, funktionalitet og kvalitet - Hvilket selvfølgelig også gør at de er brugt i verdens militærenheder.
Som en lille sidebemærkning er flere og flere i hardball og paintball sportet begyndt at benytte produkter fra Blue Force Gear. 

Selvfølgelig er Blue Force Gear ikke stoppet der, men udvikler videre for at optimere deres design, samt komme med nye produkter der kan gavne soldater, sikkerhedsfolk og andre militær/politi enheder i verden.

Køb Blue Force Gear online hos OutdoorPro.dk, vi er stolte af at være forhandler i Danmark.

BFG

 

Se en video om Blue Force Gear