Vickers M249 SAW Sling Black
Vickers M249 SAW Sling Black
Vickers M249 SAW Sling Black
Vickers M249 SAW Sling Black

Vickers M249 SAW Sling Black

Blue Force Gear

839.00 DKK

Leveringstid: 3-7 hverdage

Vickers M249 SAW Sling

Vickers SAW Sling er svaret på den bedre maskingevær slynge. SAW Sling kombinerer overlegne materialer med den legendariske Quick Justerrings-træk ved Vickers Combat Applications Sling til øjeblikkeligt at forlænge eller forkorte remmen til overgangen fra at til kamp uden at fjerne våben fra bæreren.

Vickers SAW Sling er udstyret med en 2,75 "bred x 18" lang rørformet rem med øget komfort (2 "bred x 18" lang for Multicam) for at sikre, at en polstret overflade bærer belastningen selvom slyngen belastes under brug.
Med en mindre pude end M240 Sling er SAW Sling designet til gevær såsom MK46 og M249 SAW. Vickers SAW Sling er en 2-punkts slynge som eliminerer potentiel "feeding hazard" som en 3-punkts slynge. Den forreste del (Adjuster side) er Nomex med metal for at modstå en gennembrænding i tilfælde sejlet kommer i kontakt med den varme cylinder.

Glidere i begge ender af slyngen kan sløjfes gennem slynge svirvler på geværet eller kombineret med Universal Wire Loops ™, HK Kroge, eller MASH Kroge (sælges separat) for øgede muligheder.

Dimensionering:

1.25 "webbing på forsiden regulerbare afsnit
2,75 "bred x 18" lang rørformet gjord pad (2 "bred for Multicam)
1.50 "gjord på bagstykket
Justerbar totallængde