Tilbehør til Lys og Lygter

Ude i vildmarken er der ingen generende lysforurening, så du kan nyde stjernerne i al deres pragt. Men så er der også kulsort omkring dig, når først solen går ned. Derfor ved vi hos Outdoorpro, hvor vigtigt det er, at du selv har fået gode lys og lygter – samt diverse tilbehør til lys og lygter - med dig på turen.

Leder du efter smart tilbehør til lys og lygter, finder du det her på siden.

Mere information om Tilbehør til Lys og Lygter

Outdoorpro lyser natten op

Elsker du oplevelser i den fri natur, så finder du alt, du skal bruge, her hos Outdoorpro. Vi har et stort udvalg af smart tilbehør til lys og lygter, så du har alting klar til dine oplevelser i vildmarken. Hos os kan du blandt andet finde:

  • Tilbehør til din petroleumslamper
  • Ekstra batterier
  • Opladere til batterier
  • Adaptere til lygter
  • Cykellygter

Der er derfor et bredt udvalg af tilbehør, som gør dine naturoplevelser lidt lysere, når først mørket falder på.

Ekstra batterier og smarte opladere

Mange lommelygter og lys kører på batterier, og det er ofte smart ude i naturen, hvor der ikke dukker stikkontakter op med jævne mellemrum. Derfor kan du finde batterier og batteriopladere hos os, så du altid kan være sikret lys i lommelygten.

Du kan finde forskellige udgaver af opladere, så læs endelig mere om hver enkel model og kontakt vores kundeservice, hvis du vil have en hjælpende hånd. Mange gange kan du bruge de samme batterier til forskelligt elektronisk udstyr, så det er altid en god idé at pakke ekstra.

Skal du køre ud i det blå, finder du også smarte opladere til bilens cigartænder, så du kan lade dine lygter, lys og batterier op på farten.

Levende lys med petroleum

Elsker du en hyggelig stemning i lejren eller omkring bålpladsen, så vil petroleumslamper skabe en rolig og afdæmpet belysning, der ikke ødelægger dit nattesyn. Hos os kan du finde alt tilbehør til din petroleumslampe, så den altid er klar til brug.

Vi har blandt andet ekstra glas, væger og låg, hvis glasset er sprunget, eller du skal have gjort din lampe klar til ture ud i det fri. Alle vores glas er selvfølgelig lavet til at kunne klare de høje temperaturer.

Og så slipper du for at skulle tænke på strøm og batterier, fordi du blot skal huske en lighter for at få gang i din petroleumslampe. Det giver den helt rigtige stemning i naturen med det levende lys fra flammen.

Pas på dig selv i trafikken

Vælger du ofte at opleve naturen fra jernhesten, skal andre kunne se dig i mørket. Derfor har du smarte cykellygter og adaptere til din cykelhjelm, så du kan blive set selv ude i den mørkeste skov.

Du kan også spænde vores godkendte cykellygter fast til rygsækken, hvis du vil være synlig i trafikken på gaden.

Vi har forskellige adaptere på lager, der gør det nemt og bekvemt at både se og blive set, når du vil opleve naturen efter mørkets frembrud.

Eksperter i tilbehør til lys og lygter til udendørslivet hos Outdoorpro

Hos Outdoorpro er vi vilde med naturoplevelser, og vores kundeservice sidder derfor inde med vigtig erfaring og viden, som du endelig skal gøre brug af.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller skal du finde det helt rigtige tilbehør til dine lygter og lys, så guider vi dig gerne i vores store udvalg. Tøv ikke med at kontakte os, for så skal natten nok blive lys.