Heimplanet

Hvis du har overnattet i et telt ude i naturen før, så er du sikkert godt klar over, hvor besværligt det kan blive, hvis det bare begynder at regne eller blæse den mindste smule. I en sådan situation har de fleste mennesker sikkert stået og inderligt ønsket sig, at der fandtes en nemmere måde at sætte telt op på end at skulle til at have styr på alle stængerne og dugen, imens man samtidig skal kæmpe mod elementerne.

Heldigvis er vores bønner blevet hørt! Heimplanet har nemlig udviklet et nyt og innovativt telt, som du ganske enkelt sætter op ved at puste det op med luft. Det lyder for godt til at være sandt, men dette fantastiske og praktiske telt er faktisk blevet en realitet – og du kan tilmed købe det her hos os på OutdoorPro.dk.

Heimplanet er inspireret af spændingen ved at rejse: At rejse holder dig i live. Alle dine sanser er opmærksomme når du er afsted, og du forventer altid, at der sker noget nyt. Du tilpasser dig konstant nye situationer, nye mennesker, nye kulturer og nye miljøer. Hvis du åbner op for oplevelsen, lærer du ikke kun om nye ting, men også tit noget nyt om dig selv. 

Velkommen til en helt ny måde at bruge dit telt på. Lige til at puste op og så på ingen tid. Under 20 sekunder så står teltet klar til at give dig tryghed.

Heimplanets renommé

Heimplanet er et brand, som generelt har fået en masse ros fra de friluftsmennesker, som bruger deres produkter. Specielt deres smarte, oppustelige telt har fået enormt gode anmeldelser.

Selve brandet Heimplanet har eksisteret i 10 år, hvormed de efterhånden har en hel del erfaring med at skabe friluftsudstyr. Brandet er generelt kendt for dets innovative designs og løsninger på problemer, som hidtil har været en uundgåelig del af at opholde sig ude i naturen i længere perioder. Deres telt er helt bestemt det perfekte eksempel på disse kendetegn ved brandet.

Dertil er Heimplanet også et brand, som går op i at bevare naturen – en kerneværdi som bestemt falder i god jord hos os, som ønsker at værne om miljøet. Derfor er Heimplanet brandet en del af konceptet ’1% For The Planet’, som netop består af en række forskellige firmaer, som donerer 1% af deres årlige overskud til nonprofit organisationer, som arbejder på at passe på naturen og miljøet.

Derfor fører vi Heimplanet på OutdoorPro.dk

Når man læser om de mange gode ting ved Heimplanet, så kommer det næppe bag på nogen, hvorfor vi netop har valgt at føre produkter fra dette brand her på OutdoorPro.dk, så du får muligheden for at opleve deres innovative designs.

Vi ønsker netop at kunne tilbyde vores kunder det bedste friluftslivsudstyr, som er på markedet lige nu, og Heimplanets innovative og praktiske telte kvalificerer sig helt bestemt. Dermed håber vi, at Heimplanets telte kan være med til at gøre vores kunders næste overnatninger ude i det fri langt nemmere og mere komfortable end hidtil.

Dertil er det selvfølgelig også en stor bonus, at Heimplanet netop går op i at bevare den natur, som vi alle sammen elsker at opleve og bruge vores tid i. Dermed kan du som kunde også købe deres produkter med god samvittighed, da en procentdel af prisen kommer til at gå til bevarelsen af naturen.

Disse produkter fra Heimplanet kan du finde på vores side

Da Heimplanet netop har skabt det smarte og praktiske telt, som man netop sætter op ved at puste det op, så kan du selvfølgelig finde lige netop disse telte her på OutdoorPro.dk. Hvis du er nysgerrig på, hvilke specifikke modeller og udstyr du kan finde, så får du herunder en hurtig oversigt over, hvilke Heimplanet produkter du kan købe her på siden.

Telte til de forskellige sæsoner

En vigtig ting at tænke over, når du skal købe et telt, er, hvilke sæsoner du gerne vil bruge teltet i. Det er netop ikke alle telte, som er egnede til at blive brugt året rundt.

Dette problem er Heimplanet kommet i møde, da de netop har skabt en række forskellige telte, som hver især egner sig til et forskelligt antal af sæsoner. På denne måde kan du finde telte, som egner sig godt til for eksempel forår, sommer og efterår, men du har også muligheden for at finde telte, som du kan bruge året rundt. 

Kamuflagetelte

Selvom et flot, farverigt telt også har en række gode fordele, så foretrækker nogle friluftsmennesker at være lidt mindre synlige ude i det fri. Hvis du netop også foretrækker at gå mere i ét med naturen, så har du også mulighed for at købe et telt fra Heimplanet i kamuflagefarver.

På denne måde er teltet ikke nært så nemt at spotte, hvilket kan være utroligt rart, hvis du gerne vil være helt tæt på naturen.

Pumper og V-pegs

Da de smarte og innovative telte fra Heimplanet netop sættes op ved, at du puster dem op med luft, så skaber brandet selvfølgelig også nogle gode pumper. For at gøre processen med at få teltet op lettere, så er det altså en rigtig god idé at tilkøbe en ekstra pumpe, så du er sikker på, at du altid har en ved hånden.

Ligesom alle andre telte så er det stadig en rigtig god idé at fastmontere dit Heimplanet telt til jorden. Dette gør du ved hjælp af de V-pegs – eller pløkker – som du netop også kan få med til dit telt.

Tarpe

Hvis du skal ud at overnatte et sted, hvor vejret kan blive rigtig grimt, så kan det være en rigtig god idé at investere i en af Heimplanet tarps, som netop kan være med til at tilføre lidt ekstra beskyttelse til dit telt.

Disse tarpe kan dog også sagtens bruges, hvis du netop foretrækker at sove ude i den frie luft. På denne måde får du lidt tag over hovedet, men du kan stadig nyde udsigten ud i det fri.

En ny og innovativ måde at slå telt op på

Selvom Heimplanet teltet i sig selv er et fantastisk telt, som er enormt holdbart, og som virkelig formår at holde vind og vand ude, så er det helt bestemt den innovative måde, hvorpå man slår teltet op, som virkelig sætter den i en kategori for sig selv.

Der er netop ikke noget, som besværliggør processen med at sætte telt op, som hvis det blæser eller regner – faktisk kan det nærmest føles helt umuligt at få arbejdet udført, hvilket naturligvis sjældent er det, man orker efter en lang dag.

Med Heimplanet teltet slipper du for alt dette bøvl, da det netop er næsten lige så let at sætte op i blæsevejr, som når det er vindstille. Dermed er teltet super praktisk, da det virkelig gør hele processen med at slå telt op meget lettere end hidtil.

Det perfekte telt til friluftsmennesket

Heimplanet teltet er dermed det perfekte telt til friluftsmennesket, som elsker at overnatte ude i naturen. Det bliver ikke lettere at slå telt op end med dette fra Heimplanet, så hvis du generelt er super træt af at bøvle med teltdug og stænger, så kan dette telt være den helt rette løsning for dig.

Når det ikke er pustet op, så fylder det ikke mere i tasken end et almindeligt telt. Dette er super praktisk, hvis du elsker at vandre og finde et tilfældigt sted ude i naturen at overnatte, da du dermed ikke skal slæbe på alt for meget ekstra og unødvendig vægt.

Dit hjem ude i naturen

De fleste mennesker, som har prøvet at overnatte ude i naturen, har sikkert oplevet, hvordan man sover meget mindre tungt, end når man ligger hjemme i sin egen seng. Dette er et overlevelsesinstinkt, som sørger for, at vi ikke sover for tungt, når vi sover nye steder, så vi netop er klar på, hvis der skulle ske noget.

Dette overlevelsesinstinkt kan Heimplanet ikke helt fjerne med deres produkter, men de kan helt bestemt give dig en følelse af tryghed, når du sidder i deres telte. Dermed har Heimplanet teltet altså potentialet til at kunne føles som dit nye hjem ude i naturen, da det netop er så nemt at slå op, at det nærmest føles som om det bare popper op de steder i naturen, hvor du vælger at overnatte.

På denne måde kan du tage den hjemlige følelse med dig ud på dine eventyr i naturen.

Køb Heimplanet her hos OutdoorPro.dk

Hvis du efter at have læst denne gennemgang af Heimplanet brandet og dets smarte og innovative telt er blevet nysgerrig på at tage et nærmere kig på deres produkter, så kan vi bestemt godt forstå det. Heimplanet teltet har nemlig uden tvivl potentialet til at kunne tage din næste overnatning ude i det fri til et helt nyt niveau, da det tillader dig at nyde oplevelsen endnu mere end normalt.

Da Heimplanet teltet indeholder så mange gode fordele, så kan du finde en lang række af brandets forskellige modeller her på siden, så du kan vælge lige netop det telt, som lever allerbedst op til de behov og ønsker, som du måtte have til dit fremtidige hjem ude i naturen.

Tag et kig på det brede sortiment af produkter fra Heimplanet, som vi kan tilbyde dig her på OutdoorPro.dk.