Heimplanet

HEIMPLANET er inspireret af spændingen ved at rejse: At rejse holder dig i live.

Alle dine sanser er opmærksomme når du er afsted, og du forventer altid, at der sker noget nyt. Du tilpasser dig konstant nye situationer, nye mennesker, nye kulturer og nye miljøer. Hvis du åbner op for oplevelsen, lærer du ikke kun om nye ting, men også tit noget nyt om dig selv. 

Velkommen til en helt ny måde at bruge dit telt på. Lige til at puste op og så på ingen tid. Under 20 sec så står teltet klar til at skabe dig tryghed.

Mere information om Heimplanet

HEIMPLANET's rejse begyndte i 2003 med ideen til et nyt teltkoncept, der fandt sted under en surftur langs den portugisiske kyst. De oplevede hvor meget tid der gik med at rejse et telt og pakke det ned dagen efter. Dette skete flere gange i løbet af turen at vinden og regnen var så vild at det var tæt på umuligt at rejse teltet og her kom ideen til at det skulle være nemt og hurtigt at slå lejer.

Under snakken at der måtte være en nemmere måde at gøre det på kom samtalen også ind på hvordan fremtidens telte skulle se ud. Her kom der mange ideer men i 2011 blev det første oppustelige telt THE CAVE lanceret. Siden da har Heimplanet præsenteret en hel række produkter, der alle er skabt til at tjene et bestemt formål Det skal være nemt at telte. De har taget den bedste teknik ved at kombinerer de bedste tekniske funktioner de er til rådighed med et rent og simpelt design.
Resultaterne er ekstremt alsidige produkter, der passer til hver tur og hverdag, uanset hvor du er.

"Ude godt men hjemme bedst" Der er et specielt ord, der findes på tysk: Heimat. [ˈHaimaːt] Det beskriver det sted, du føler dig hjemme hvor du kommer fra, det sted, hvor du hører hjemme, det sted, du er dedikeret til, det sted, der får dig til at føle, at det hele kommer til at være i orden på en eller anden måde, uanset hvad. Her kommer ordet hjemmeplanet i spil.