Dame Shorts

Her finder du vores udvalg af vandreshorts, shorts, outdoorshorts, shorts særligt til fiskeri, klatring og også rejseshorts. Vores shorts er fra norske Aclima, som laver tøj i meget fin merinould, til mange forskellige formål og aktiviteter.

Merinould er måske naturens bedste fiber, og modsat de almindelige uldprodukter du nok kender, så kradser det slet ikke. Tøjet er blødt og rart at bære, det varmer og isolerer, selv når det er vådt, og så optager det ikke særlig meget lugt. Vi har skrevet lidt om merinould her, hvis nysgerrigheden overrumpler dig. Uanset hvad, så vil du med disse shorts ikke blive skuffet. Kom i gang med at prøve uldshorts i dag!

Mere information om Dame Shorts

Materialet er afgørende

Materialet er afgørende for slidstyrken, holdbarheden, vandtætheden og vægten i dine shorts. Derfor skal shortsene naturligvis være lavet i det korrekte materiale til netop den anvendelse, der er behov for. 
En af de fælles krav og forventninger der ofte er til vores produkter er slidstyrke, og også gerne at de er hurtigtørrende. Derfor forhandler vi tøj fra norske Aclima, da disse egenskaber lige præcis er det merinoulden giver. Den kan du læse mere om her.

Bredt udvalg af damebukser

Hos OutdoorPro.dk har vi forskellige typer damebukser. Skal du på vandretur skal du ofte vælge en buks i kraftigt materiale med god slidstyrke, da de ofte bliver udsat for et barskt miljø. Desuden kan der være behov for en række detaljer, såsom funktionelle lommer. Se vores udvalg af bukser her.

Tilbud til firmaer

Vi er i løbende dialig med forskellige virksomheder der benytter vores udstyr i det daglige. 
Har du derfor behov for særlige bukser eller shorts til vagt, taktisk brug eller andet udendørs aktivitet, er i naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte på info@outdoorpro.dk