UltraSpire

UltraSpire er designet til top atleter, der sætter krav til deres udstyr.
Faktisk er UltraSpire et relativt lille firma sammenlignet med andre top brands, men netop dette er en del af deres vision og filosofi.
UltraSpire ønsker ikke at være for alle, men kun for eliten og til jer der sætte høje krav til din sport og udstyr.
Vi er derfor utrolig stolte hos OutdoorPro.dk af at være forhandler af netop UltraSpire i Danmark. 

Mere information om UltraSpire

I alle de år af Bryce Thatcher har designet, har det altid været drømmen at designe udstyr til andre, og noget Bryce selv ville vælge for ham selv, uden at bekymre sig om pris, mængde, eller masseproduktion.
Derfor er produktsortimentet ikke overvældende fra UltraSpire, men rammer plet på dig der sætter krav og forventninger.

Køb UltraSpire online

Det er ikke målet at være alt for alle, men for at give ekstraordinære valg for ekstraordinære mennesker.
De mest intuitive ideer til sådanne produkter går igennem udviklingen af ​​både engagerde designere, og den aktive involvering og interaktion mellem andre dedikerede atleter, der er inspireret af, hvad de gør, og hvordan de skal benytte det i sporten til at yde endnu bedre.

Endelig test af alle produkter giver feedback, mere feedback og en løbende udvikling af perfektion. Det er klart, at hver atlet har forskellige behov og mål, men alle har nogle grundlæggende, meget høje, krav til deres udstyr.
Blandt disse: komfort, pasform, bevægelsesfrihed, funktion, let adgang, og et produkt, der opfylder behovene i det øjeblik, om der er til træning, opnå en PR eller til konkurrencer.

Velkommen til UltraSpire familien.
OutdoorPro.dk er blandt en lille gruppe af forhandlere der sælger UltraSpire online i Danmark, hvilket vi naturligvis er stolte af og gør vores bedste for at servicere netop dig som kunde.

UltraSpire Logo

Se en video om UltraSpire