Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Chest Rigs

Kvaliteten og funktionaliteten er i top når du finder din næste chest rig og kampvest hos OutdoorPro.dk.
Vi ved hvor vigtigt det rigtige udstyr er og i høj grad det udstyr hvor du er afhængig af netop de egenskaber du forventer. Tilgængelighed, individuel tilpasning, lav vægt, bevægelsesfrihed, og ikke mindst, bund solidt design der holder til de mange timer i felten.
Netop derfor har vi valg at samarbejde med amerikanske Blue Force Gear, engelske Warrior Assault Systems og tyske Tasmanian Tiger.
Gå ikke på kompromis med din nye chest rig.

Find alt i chest rigs, kampveste og basissystemer hos OutdoorPro.dk

Søger du ny kampvest, chest rigs eller måske plate carriers er du kommet til det rigtige sted. Hos OutdoorPro.dk finder du et bredt udvalg fra bl.a. Tyske Tasmanian Tiger, Blue Force Gear og 5.11, som alle produceres i høj kvalitet, som benyttes af taktiske militære enheder verden over. Vi ved hvor nødvendigt det er at kunne stole 100% på sit udstyr, og det gælder naturligvis også din kampvest, chest rigs eller basissystem. Derfor vælger vi nøje hvilke producenter og brands vi vælger at forhandle.


Køb kampveste og chest rigs til gode priser

Vi tilbyder kun den bedste kvalitet og har særlige taktiske egenskaber, som sikre netop det formål du har behov for. Det kan være øget fleksibilitet, sikkerhed eller måske opbevaring af udstyr. Uanset hvor meget du ønsker at spendere på din nye kampvest, chest rigs eller plate carriers kan du finde det hos OutdoorPro.dk. Desuden spænder vores sortiment over flere farver og designs.
Vi føre kun anderkendte brands, og tilbyder stor variation i højeste kvalitet.