Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Imprægnering

Imprægnering til tekstiler og læder

Hvis du lige har købt et tekstilprodukt eller nogle sko eller tøj med læder, så er det vigtigt, at du husker at imprægnere disse produkter, før du tager dem i brug. For at dine lædersko bliver ved med at se pæne ud, så er det vigtigt, at de får noget ordentligt pleje. Det samme gælder for tøj. Hvis tøjet skal blive ved med at se nyt ud samt holde i længden, så kræver det den helt rette pleje. Dette kan du gøre i form af imprægnering. Det er derfor vigtigt, at du husker at imprægnere dine produkter, hvis de skal se ud som nye langt ude i fremtiden. Det ville være ærgerligt at købe noget lækkert tøj eller nogle flotte sko, som allerede ser beskidte og gamle ud efter brug første gang. Husk derfor altid at brug imprægnering for at holde på tøjets og skoenes oprindelige funktioner.

Søger du markedets bedste pleje, vaske og imprægneringsmidler til tekstiler, så finder du det helt sikkert online hos OutdoorPro.dk. Vi forhandler bl.a. Grangers og Nixwax, som producerer miljøvenlige produkter. 

Nikwax Tech-Wash Neutral

Nikwax Tech-Wash Neutral

Nikwax
Nubuck Proof spray-on

Nubuck Proof spray-on

Nikwax
Nubuck & Suede Proof

Nubuck & Suede Proof

Nikwax
New Polarproof

New Polarproof

Nikwax
Down Proof Neutral

Down Proof Neutral

Nikwax

Vær god ved dine tekstil- og læderprodukter

Hvis du vil være god ved både tekstil- og læderprodukter, så skal du huske at imprægnere dem. På denne måde vil produkterne holde sig flotte i længere tid – og du kan blive ved med at bruge de samme sko eller det samme tøj i længere tid, da ingen kan se, at du har haft dem i måske flere år. Dette kan imprægnering sørge for dig, og det er derfor vigtigt, at du gør det, inden du overhovedet tager det i brug. Hvis du sørger for at pleje dit tøj eller dine sko rigtigt, så vil du opleve en markant forbedring i tøjets og skoenes holdbarhed samt kvalitet. Du behøver ikke skifte garderoben ud hele tiden, fordi produkterne ikke holder sig ordentligt. Med imprægnering af dine produkter vil du opleve, at både tøj og sko kan holde i længere tid samt se meget pænere ud efter vask. 

Brug miljøvenlige produkter 

Din vej til finere sko eller tøj er ved hjælp fra imprægnering. Hvis du gerne vil passe på miljøet samt ikke ønsker at gøre brug af imprægnering med kemiske stoffer i, så kan du faktisk også købe miljøvenligt imprægnering. Der findes mærker indenfor imprægnering, hvor du kan finde et væld af forskellige miljøvenlige produkter. Så hvis du er på udkig efter dette, skal du kigge videre her på denne side. Du behøver ikke undvære imprægneringsprodukter, fordi du tror, at der kun findes imprægnering der ikke er miljøvenligt. Det kan du sagtens finde, så det er bare med at være god ved både dine tøj og sko.