Wool Shampoo - Uldvaskemiddel

Wool Shampoo - Uldvaskemiddel

Aclima

99.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Uldvaskemiddel af den bedste slags

Der findes mange vaskemidler, der indeholder blegemidler og enzymer, som er skadelige hvis du bruger dem til tøj med uldfibre. Det er derfor vigtigt, at du vasker uldtøj fra f.eks. Aclima med vaskemiddel, der er specielt beregnet til uld eller silke.

Dette vaskemiddel fra Aclima er specielt designet til brug med uld. Vaskemidlet indeholder ikke enzymer eller blegemidler, og det er lavet med en pH-neutral opløsning, så du er sikker på, at dit uldtøj vaskes på den bedst mulige måde. Vaskemidlet kan også bruges til andre animalske fibre, såsom silke. Vaskemidlet er biologisk nedbrydeligt, og indeholder lanolin, som er uldens naturlige fedtstop, så ulden forbliver blød og lækker, og holder sine gode isolerende og ventilerende egenskaber.

 

Instruktion for anvendelse:

  • Maskinvask:  omkring 1 spsk til 1/2 maskine
  • Håndvask:     omkring 1 tsk

Flasken indeholder 300ml vaskemiddel

 

Vær opmærksom på, at når du bruger uldtøj - om det er fra Aclima eller et andet mærke - så er ulden i så god kvaltiet, at den ikke skal vaskes hver gang efter brug. Det betyder, at du kan hænge dit uldtøj ud til lufttørring. Det gør, at alt fugt kan fordampe ud af ulden, så den igen er klar til at absorbere væske fra kroppen.

Derfor råder vi også folk til kun at vaske deres tøj lidt, og så genbruge tøjet efter det er blevet luftet. Se vores udførlige guide til vask af uldtøj her, så er du på den helt sikre side med dit tøj.

Andre der købte denne, købte også