Herre Uldshorts

Du kan anvende uldshorts året rundt, hvis du investerer i uldshorts af let og blød LightWool. Er du udendørs i naturen i de kolde måneder, vil Warmwool uldshorts holde dig varm og sikre dig en stabil kernetemperatur, mens du arbejder, dyrker sport eller nyder det aktive friluftsliv på anden måde. Er du klædt på med uldshorts til herrer, er dit base layer i orden, og du kan få mange gode timer med aktivt outdoorliv. Herreshorts i høj kvalitet, af blød merinould, fås i forskellige længder og modeller, så du kan vælge netop de uldshorts, du føler dig bedst tilpas i.

Mere information om Herre Uldshorts

Uldshorts til mænd i super kvalitet 

OutdoorPros uldshorts er lavet af komfortabel og blød merinould af bedste kvalitet. Merinould er et meget behageligt materiale, der slet ikke kradser, takket være fibrenes størrelse. Merinould holder dig varm, også ved skiftende temperaturforhold og varierende aktivitetsniveauer. Med shorts i merinould som inderste lag, er du veltempereret, fordi ulden isolerer perfekt, samtidig med at den ventilerer.  Mange af vores herreshorts er fremstillet med flade syninger. Derfor irriterer de heller ikke huden. Læs mere om merinoulden og dens fortræffeligheder her

Uldens naturlige egenskaber gør, at dine herreshorts ikke tager lige så let imod lugt som andre tekstiler. Når du skal vaske dine uldshorts, skal du være opmærksom på, at uldbeklædning bør vaskes på uldprogram. Til vask af uld, skal du anvende sæbe egnet til uldvask, der virker skånsomt og plejende. Læs vores vaskeanvisninger til uldtøj her.

Komfortable uldshorts til herrer

Når du investerer i lange underbukser eller shorts i uld, kan du vælge mellem LightWool og WarmWool. Både LightWool og WarmWool egner sig godt til militærbrug, friluftsliv, sport og arbejde udendørs. Du kan også benytte uldshirts til herrer som behageligt hverdagsundertøj. Forskellen på WarmWool og LightWool er tykkelsen. Søger du uldshorts som du kan bruge alle hele året, så er LightWool herreshorts meget velegnede. Er det ekstra isolerende uldshorts du skal bruge, så er WarmWool det rette valg.