Aclima Warmwool Long Shorts With Windstop Mens - Jet Black - front - outdoorpro.dk

WarmWool Long Shorts w/Windstopper Man - Jet Black

Aclima

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

549,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Gode underbukser til mænd, der også stopper vind

WarmWool Long Shorts med Windstopper er fleksible og varme underbukser. Pasformen er tæt og de går ned til overlåret, så de giver god komfort og varme. Stoffet fortil har et vindtæt materiale, så det reducerer træk ind på huden. Disse underbukser er derfor perfekte til aktiviteter, hvor det er vigtigt at have vindbeskyttelse. Den elastiske taljerem har uld på indersiden for at give den bedst mulige komfort. Syningerne ved sømmene er flade, så risikoen for irritation og gnidning mod huden er reduceret til et minimum.

WarmWool er Aclimas bedst sælgende serie, og lavet af 100% blød merinould. Dette er uldtøj til dig, der kan lide at være udendørs, særligt når temperaturen falder til under nul. Tøjet isolerer meget godt, og det holder dig varm selvom du bliver våd. WarmWool-stoffet er strikket, hvilket gør det elastisk og tæt, og så er det blødt og godt at have på indersiden i kontakt med ​​huden. WarmWool er velegnet som basislag eller som et andet lag, når vejret er meget køligt. Uld er også naturligt resistent overfor lugt, og du kan nemt tørre og lufte underbukserne, så de hurtigt kan være klar til brug igen!

Specifikationer

Vægt: 130g i størrelse medium, 200g/m2
Materialer: 100 % merinould, 19,5 micronfiber
Vævningsmetode: strikket for fleksibilitet og elasticitet

Se vores andre produkter fra WarmWool-serien her.

Disse underbukser fås også i en normal udgave uden vindstopper, både til mænd og kvinder.

Anmeldelser af WarmWool Long Shorts w/Windstopper Man - Jet Black

Lone Krieger
Super hurtig levering og manden siger, at nu er han lige knapt så kold om de ædle dele når vi kører mc, så de virker efter hensigten 😂👍🏻

Relaterede produkter til WarmWool Long Shorts w/Windstopper Man - Jet Black

Andre der købte denne, købte også