Uldunderbukser

Uldunderbukser, både korte og lange, er uundværlige når du er aktiv udendørs. Hvad enten det er er som det inderste lag i de kolde måneder, eller til løbetræning, mountainbiking, cykling eller andre former for friluftsliv i naturen. Du kan få uldbukser til herrer og damer i lette og ekstremt lette uldtyper som LightWool, DesignWool eller WoolNet. Du kan også investere i varme, velisolerede uldbukser af WarmWool, DoubleWool eller FleeceWool. OutdoorPros uldbukser er produceret af fin merinould i den blødeste og bedste kvalitet. Når du vælger bukser af uld får du outdoorbukser af høj kvalitet i et meget komfortabelt og fantastisk, naturligt temperaturregulerende materiale.

Mere information om Uldunderbukser

Uldbukser til mænd og kvinder til friluftslivet

Uld er et fantastisk naturmateriale, der giver dig den perfekte kombination af isolering mod vejr og vind, samtidig med at ulden lader din krop ånde og sikrer god ventilation. Der findes mange varierede typer af uldbukser. Både klassiske sorte i enkelt stilrent design, og farverige flotte modeller. Når du skal vælge uldtype, er det vigtigt at overveje, hvad du primært vil bruge dine uldbukser til, og hvor isolerende du ønsker de skal være. Du kan få særligt lette materialer som LightWool, DesignWool eller WoolNet, der kan  benyttes som inderste lag. Disse lette og behagelige uldprodukter er fantastisk åndbare og isolerende på samme tid. Fugt fra huden kan let trænge igennem uden at du mister varmen. 

Uldbukser af HotWool, WarmWool, WoolShell og DoubleWool er til dig, der vil investere i uldbukser, der i særlig grad virker isolerende, og hjælper dig med at bevare en god temperatur, selv når naturen byder på minusgrader. WarmWool er særligt kraftige merinouldsbukser, som du vil få meget glæde af som inderste lag af din beklædning på kolde dage. WoolShell uldbukser, der er forsynet med et ekstra lag af forstærkende polyester, gør disse uldbukser meget holdbare. Bukser i DoubleWool holder dig ekstra varm, fordi denne konstruktion med to lag uld kombineret virker særligt isolerende. 

Vælger du at investere i både lette og kraftige uldbukser til din outdoorgarderobe, har du altid den rette påklædning klar, uanset vejr og vind, men du skal også tænke på rens og tørring. Her har vi lavet en guide til dig, så du er godt klædt på til at anskaffe dig nyt uldtøj; du kan læse guiden her. Du kan også lære mere om den fortræffelige merinould her, og om hvordan producenten Aclima fremstiller deres kvalitetsbevidste tøj.