Aclima FleeceWool

Så er aclima klar med en ny serie i 2019 der hedder FleeceWool.

FleeceWool er en super varm og blød tøjserie og er et must have når man skal hygge med varmt tøj på de kølige dage. Bortset fra mange andre fleece produkter på markedet, har FleeceWool ingen polyester-eller mikro-plast, og det er lavet af ren 100% merino uld. Indersiden er blevet børstet med henblik på at få lange fibre. De lange fibre giver ekstra isolering mellem din hud og stof.

Når du bruger FleeceWool er næsten som at få et fitness sæt på, så du er klar til at træne og eller bare jogge lidt.

Så du kan holde dig varm, mens i hygger jer.

ACLIMA Lightwool Shorts Men

ACLIMA Lightwool Shorts Men Black

ACLIMA
ACLIMA Lightwool Long Pants

ACLIMA Lightwool Long Pants Man Black

ACLIMA
ACLIMA Woolnet Men's Shirt Crew Neck - front

ACLIMA Woolnet Men's Shirt Crew Neck Black

ACLIMA
ACLIMA Woolnet Long Pants Women

ACLIMA Woolnet Long Pants Women Black

ACLIMA

Mere information om Aclima FleeceWool

ENKEL AT PLEJE, NEM AT RENGØRE! 
De uldne tekstiler i vores tøj kan ikke kun isolere kroppen og optager fugt, men fordampe også noget af lugten forårsaget af fugt. Da uld er lugt resistent det betyder, at tøjet kan genbruges i flere dage uden at udvikle en ubehagelig lugt. 
Blot hænge tøjet ud og lad det lufttørre, så kan det bruges igen uden at brug af vaskemaskine. Dette gør det uldne fibre til at genvinde sin elasticitet og robusthed uden at gå ud over tøjet. 
Masse af rengøringsmidler indeholder enzymer og blegemidler, som er skadelige for uld fibre. Det er derfor vigtigt, at du vasker tøj fra Aclima ved brug  af flydende vaskemiddel til uld og silke.