Merrell

Merrell er et af verdens største outdoor mærker, skabt ud fra passionen for udendørslivet og ønsket om at tilbyde de bedst mulige betingelser for fri og funktionel bevægelse i naturen hver eneste dag.
I 1981 lancerede Merrell sin første eksklusive vandrestøvle, der revolutionerede segmentet med sin høje kvalitet, unikke komfort og nyskabende teknologi. Lige siden har Merrell været førende leverandør af outdoor fodtøj fra letvægtsløbesko til hårdføre vandrestøvler.
Sideløbende med mærkets innovative performance kollektioner er Merrell en vigtig spiller i active lifestyle segmentet med på en gang moderne og klassiske og altid komfortable sko og støvler. Sammen med et førende design, der matcher både outdoor- og bylivet, bevirker den unikke komfort, at Merrell har en af de højeste genkøbsprocenter og en ekstremt loyal kundekreds.

Merrell mestrer kunsten at forene stil, kvalitet og performance med behageligt fodtøj. Fremragende når det kommer til komfort og funktion, og innovativ når det gælder design og teknologi. Merrell – out perform!

Mere information om Merrell

Amerikanske Merrell er kendt for deres kvalitet, som gør at dine føder har det godt når de skal gå en helt dag med støvler, sko eller sandaler.
Merrell er kendt for at lave vandrestøver som er fantastiske at gå i, samt ser godt ud. Men kigger man på deres sko som de er kommet med over tiden, bliver det hele bare endnu bedre. 
De mange modeller fra Merrell gør at sortimentet er kæmpe stort, hvor vi ved outdoorpro.dk har valgt nogle modeller ud som vi mener er noget af det bedste, men samtidig passer ind til det danske marked.

Hos Merrell finder du sko og støvler som er lavet med enten gore-tex eller Vibram underlåle, så din sko har den bedste performens. Ønsker du ikke alt dette så er Merrell en af de bedste til at lave Barefood sko, hvor du kan starte med en sål som stadig har et godt grip til helt over hvor du kun har et beskyttende gummi underlag. 

Tilbage i 1981 startede Randy Merrell det hele med to tidligere OL skiløbere John Schweizer og Clark Matis, som mente der var et marked for vandrestøvler i USA, da sporten vandring var begyndt at komme frem. Randy Merrell var uddannet skomager fra industrien, og John og Clark havde den tekniske viden i fodtøj, som blev brugt under profesionel sport.
De startede med at lave komfortable vandre støvler som var til at betale for kunderne. Her kom den amrikasnske vestern støvle også ind i billedet, da det var en blanding af den amrikasnke støvle blandet med lækker italiens håndarbjdet støvler. Som til sidst blev til den kendte vandrestøvle fra Merrell med blå snørbånd.

Den første og originale Merrell støvle med blå snørbånd

Merrell tænker på dine føder!

Kort tid efter de første støvler så dagens lys introducerede Merrell deres første kvinder vandre støvle med QForm® teknologi, der er specielt designet til at passe den unikke profil, knogle struktur og skridtlængde af kvindelige bevægelse. Den blev lavet for at kunne give damer en øget komfort og glæde ved brugen, da de så kunne nå længere på turene.

 

Når der skal udvikles sker der noget nyt og kendt.

I starten af 90'erne begyndte der et samarbejder mellem Merrell og Vibram® såle, da Merrell intruducerede deres første trail sko, som blev lavet til de løber der ikke kun løb på asfalt, men der løb i skove, stier, kuperet landskab, men også bare ville hurtig til tops af et bjerg.