Militær Beklædning

Find din militærbeklædning hos OutdoorPro.dk - vi har et bredt og alsidigt udvalg samlet her på siden. Du finder bl.a. mærker som ClawGear, der i høj grad er blevet kendt hele verden over for deres kvalitetsudstyr.

OutdoorPro.dk startede faktisk med at forhandle militærbeklædning, hvilket har givet os en bred erfaring i at udvælge de gode brands, samt et kritisk øje på de produkter vi bliver tilbudt. Vi mener selv, at vi tilbyder noget af det absolut bedste.

Uanset om du søger militærbeklædning til brug i det danske forsvar, hardball-holdet eller til hverdag, finder du beklædning hos OutdoorPro.dk i højeste kvalitet og med masser af detaljer, som gør opgaven en anelse lettere. God fornøjelse med din nye militærbeklædning!

Søger du multicam, kan du finde hele vores multicam sortiment her.

Vintage Tee - Grey

Køb beklædning til militæret online her

Står du og mangler den helt rigtige militærbeklædning, og gerne vil have det i meget høj kvalitet, så finder du det helt sikkert online hos OutdoorPro.dk.

For at give dig den bedste oplevelse når du handler militærbeklædning online, har vi samlet produkter i solide materialer, som kan bruges verden over til taktiske operationer. Vores multicam produkter er naturligvis godkendt efter det verdenspatenterede Multicam fra Crye Precision, og vi leverer løbende til militært personel i det danske forsvar, samt direkte til Forsvaret og Jægerkorpset.

Vores sortiment er i konstant udvikling, og bliver udvidet og opdateret med nye produkter og modeller løbende. Takket være vores tætte kontakt med producenter og leverandører får vi altid direkte besked omkring nye versioner af produkter og tilbehør. Du finder derfor altid det nyeste inden for mulitcam, beklædning og kampuniformer i en bred vifte af varianter. 

Når du køber militær beklædning, er det vigtigt at du får det i den rigtige størrelse. For at sikre dig, at du vælger den rigtige størrelse i første omgang, så har vi på varen og under hver enkelt brand vedhæftet en guide til størrelserne. På den måde er det nemmest for dig at bestille rigtigt i første omgang, og hurtigt komme i gang med at bruge dit nye udstyr! 

Det er nemt at handle militærbeklædning hos OutdoorPro.dk 

Det eneste du behøver er et målebånd og vores størrelsesguide, som du finder under mærket eller hver enkelt vare.

Find dine nye beklædningsgenstande, mål dig selv, bestil og vi sender med den ønskede leveringsform - nemmere bliver det ikke!

Læs mere om ClawGear og se størrelsesguide her.
 
OutdoorPro.dk har militærudstyr

Vi har selvfølgelig meget andet militærudstyr end blot beklædning. Både chest rigs, tasker, rygsække og meget mere fra både 5.11 og Blue Force Gear.

Faktisk er vi enormt stolte af at være en af de eneste der forhandler Blue Force Gear i Danmark online.

Multicambukser til militær brug

Vi har kampbukser fra bl.a. ClawGear, som er kendt verden over af taktiske og militære enheder, hvor krav til kvalitet og funktionalitet er afgørende for deres daglige virke. ClawGear er især meget brugt hos specialstyrkerne, og er eksperter i at lave tøj med multicam-mønsteret. Søger du derfor bukser i multicam, er vi det helt rigtige sted at kigge!