Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
ACLIMA Woolnet Polo with Zip
ACLIMA Woolnet Polo with Zip
ACLIMA Woolnet Polo with Zip

ACLIMA Woolnet Polo with Zip Man Black

ACLIMA
649.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

ACLIMA Woolnet Polo with Zip Man Black


ACLIMA Woolnet Polo with Zip er en behagelig net trøje som bruges som inderste lag. ACLIMA Woolnet Polo with Zip kan bruges hele året og er lavet af det fineste Merino uld.

ACLIMA Woolnet Polo with Zip's nettede design har en helt fantastisk evne til at transportere fugten fra kroppen. Som en anden egenskab isolerer ulden i sig selv, men også den specielle Woolnet struktur danner luftlommer som hjælper med dette de koldeste dage. På de varme dage har denne Woolnet struktur derimod en kølende effekt fordi kroppen lettere ånder gennem nettet. Ved skulderen og under armene er trøjen fremstillet således det er behageligt at bære rygsæk. En smart detalje ved

ACLIMA Woolnet Polo with Zip, er at man har gode muligheder for at justere ventilationen omkring hals og nakke. Detaljen med lynlåsen giver mulighed for at enten lyne ned for udluftning, eller lukke til omkring nakke og hals for mere varme.

Generelt så kan man sige at trøjen ånder når du arbejder og isolerer når du slapper af. Uld har desuden den fantastiske egenskab at den ikke tager i mod kroppens svedlugt som andet materiale.

ACLIMA Woolnet Polo with Zip tilbyder den bedste kombination af ventilation og isolering der overhovedet er mulig. Den åbne Woolnet struktur betyder sved kan undslippe men krop opvarmede luft kan bevares ved siden af ​​huden.

ACLIMA Woolnet Polo with Zip er deel til brug under forskellige grader af aktivitet på alle tider af året, især når du er tilbøjelig til at svede en masse under aktivitet og derefter stoppe og hvile, såsom under interval træning eller vandre tur. 

ACLIMA Woolnet Polo with Zip er designet og fremstillet i Norge.

 

Farve: Sort

Kan bruges til stort set alt, bl.a. vandreture, skisport, cykling, dykning og kajak sejlads mm.

Se mange flere ACLIMA woolnet produkter her

 

I AktivTræning's Marts udgave 2015 tester de base layers med uld og der er denne sag fra ACLIMA Test Vinder.

Relaterede produkter til ACLIMA Woolnet Polo with Zip Man Black

Andre der købte denne, købte også