ACLIMA Woolnet Polo with Zip
ACLIMA Woolnet Polo with Zip
WoolNet Original Polo w/Zip Man - Jet Black
ACLIMA Woolnet Polo with Zip

WoolNet Original Polo w/Zip Man - Jet Black

Aclima

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

899,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Polo med halskrave, som både kan ventilere og isolere

Denne langærmede polotrøje er en del af Aclimas WoolNet®-serie, som er designet til højintensitets aktiviteter, hvor fugttransport, vægt, ventilation og funktionalitet er i højsædet. Nettet i trøjen skaber små luftlommer, som giver god isolation uden at føles klistrende eller for varmt. Takket være materialets evne til at lede fugt væk, reguleres temperaturen effektivt ved både høj og lav belastning - næsten ligesom et termostat. Fordi netmaterialet er lavet af merinould, får du også alle fordele af ulden. Uld varmer selv når det er vådt, og så lugter det ikke. Derudover tørrer uld utrolig hurtigt, og er dejligt strækbart. WoolNet er tiltænkt som det inderste lag, og kan nemt kombineres med tøj fra f.eks. WarmWool-serien på koldere dage. WoolNet er ideelt til brug på vandreture i alperne i vinteren, langrend, jagt, fiskeri og andre udflugter i det fri.  

 Denne polo har en halskrave med lynlås, så du har bedre mulighed for selv at regulere temperaturen, samtidig med at den dækker for træk. Poloen kan bruges hele året; på de kolde dage hjælper WoolNettet med at isolere, og på de varme dage hjælper det med at ventilere, så du altid føler dig komfortabel. Trøjen er lavet med ribstrik ved skuldrene, så det ikke er ubehageligt at bruge rygsæk. Trøjen er også forstærket ved albuerne, så den holder længere. Ved sømmene har du en flad syning, så din hud ikke vil blive irriteret. Trøjen er også lidt længere ved bunden end en almindelig trøje, så du har noget ekstra dækning med WoolNettet. Sidepanelerne er med ribstrik, så du får et bedre fit til kroppen.

Specifikationer

Vægt: 259g i medium størrelse
Materialer WoolNet: 80 % merinould, 20 % polyamid, 120g/m2
Materialer Rib: 96 % merinould, 4 % elastan, 250g/m2
Micronfiber: 19,5

Se vores andre produkter fra WoolNet-serien her.

Denne polo fås også til kvinder.

 

Anmeldelser af WoolNet Original Polo w/Zip Man - Jet Black

Lars Morsing Sørensen
En dyr trøje! Men havde dens forgænger og den har holdt i over 10 år. Så kan den her også holde ligeså længe er jeg font tilfreds. Den lever op til det den siger med temperaturer reguleringen. Kan klart anbefales!
Mogens Gade

Relaterede produkter til WoolNet Original Polo w/Zip Man - Jet Black

Andre der købte denne, købte også