Aclima WoolNet

Aclima WoolNet® er originalen, når det kommer til uldgarn. Det er designet til aktiviteter med høj intensitet, når fugttransport, vægt, ventilation og bedste funktionalitet er det vigtigste. Nettet skaber små luftlommer, der giver god isolering uden at føles klæbrig og for varm. Takket være materialets evne til at transportere fugt, reguleres temperaturen under høje og lave intensitetsniveauer. Fordi netmaterialet er lavet af merinould, får vi også alle fordelene ved uld. Uld varmer selv når den er våd, og så lugter det heller ikke. Denne kollektion forener derfor kvalitet, funktion og design i ét.

Det er ikke tilfældigt, at det norske militær har brugt Aclima WoolNet i årevis. Uldnettet tørrer ekstremt hurtigt og er behageligt elastisk, så du får de bedste egenskaber. Tøjet er ideelt som det inderste lag, og kan anvendes til alle udendørsaktiviteter, lige fra kajakroning til bjergbestigning.

Klik her for at læse mere om WoolNet i bunden.

 

Mere information om Aclima WoolNet

Aclimas forskellige serier har forskellige temperaturer, hvor de fungerer bedst, fordelt på aktivitetsniveauet. Herunder finder du en oversigt over tøjet i WoolNet-serien, hvor de markerede felter indikerer, hvornår tøjet dækker dig.

Aclima temperatur

Specifikationer

Materiale WoolNet: 80 % merinould, 20 % polyamid - 120g / m2
Materiale Rib: 96 % merinould, 4 % elastan - 250g / m2
Micronfiber: 19,5