ACLIMA Doublewool

ACLIMA DoubleWool er en kombination af de bedste fra Woolnet og Warmwool. Tættest på kroppen og på de steder hvor kroppen bliver ekstra varm, er det designet Woolnet. Det yderste lag er Warmwool, for at holde på varmen og give ekstra isolering.

Kombinationen skaber optimal åndbarhed, mens isoleringen er utrolig høj takket være den luft der skabes mellem de to lag.

Faktisk påstår ACLIMA, at det er det varmeste undertøj til dato. 
På følsomme steder på kroppen, såsom knæ, albuer og skuldre er der 2 lag med ACLIMA Warmwool for øget komfort. På de steder hvor kroppen udsender mere fugt er woolnet designet ind i designet.

ACLIMA DoubleWool er designet til det krævende friluftsmenneske der vil leve det meste af sin tid undendørs, også selvom det er ekstra koldt.

DoubleWool er af 320g blød merinould, hvor 100% i andet lag er i merinould og liner er 80% merinould og 20% polyamid. 

 

Mere information om ACLIMA Doublewool

Aclima Doublewool er varmt undertøj til de koldeste dage. Med 2 lag i merinould - det ene i woolnet, og det andet i warmwool, er du sikker på at være godt rustet uanset om menuen står på isfiskeri, vildsvinejagt eller en tur i skoven med børnene på den koldeste vinterdag. Doublewool har en god, elastisk pasform, der fastholder et tykt lag varm luft rundt om benene

Kombinationen er kendt af mange erfarne friluftsfolk, og i Doublewool er denne kombination sat sammen for at opnå størst mulig isolering, sammen med en integreret pasform.

Doublewool er oplagt til de helt kolde eventyr. Isfiskeri, krydsning af indlandsisen, fjeldskiture i telt og andre ekspeditionslignende aktiviteter.

Find alt fra ACLIMA her