Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Single Covered Mag Pouch M4 5.56mm
Single Covered Mag Pouch M4 5.56mm

Single Covered Mag Pouch M4 5.56mm

Warrior Assault Systems
169.00 DKK

På lager - Leveringstid: 4-7 dage

Warrior Single M4 5.56mm

Warrior Single M4 magasin taske er en super robust magasin taske. Den er designet til, at holde blandt andet M4, SA80, Dimarco, H&K 416 magasiner, og Warrior Single M4 har plads til 1 stk. magasin. Den kraftige klap som beskytter magasinerne kan rulles tilbage og foldes væk, hvis man ønsker, at forberede et hurtigere magasin skifte. På bagsiden af tasken, er der 2 molle arme, og Warrior Single M4 5.56mm optager derfor to rækker lodret molle på den platform man ønsker at fastgøre den på.

Warrior Single M4 5.56mm er fremstillet i Cordua D500, og med US Mil Spec Webbing. Trådens kvalitet er grundlæggende for vestens holdbarhed og styrke, derfor bruges tråd af fineste kvalitet. Trådens holdbarhed kan påvirkes negativt af sollys og meldug. Derfor bruger Warrior Assult system tråd, som er behandlet mod meldug og solens UV-stråler. Også plastdelene på Warrior's produkter er af bedste kvalitet og Warrior har derfor valg at bruge ITW Military rated komponenter, som alle importeres fra USA. 

Alle Warrior's clips, stoffer, plast dele, tråd og Multicam / Coyote Webbing behandles ved hos fabrikanten, for at tilbyde brugeren den laveste mulige IR Signatur.

 

Farve: Multicam
SKU: W-EO-SM4-MC

Relaterede produkter til Single Covered Mag Pouch M4 5.56mm

Andre der købte denne, købte også