RFID sikret tasker og punge

En ting er sikkert, RFID er kommet for at blive og er blevet mere og mere udbredt. Dermed er identitetstyveri på personlige oplysninger ligeledes steget markant.
Alene i 2015 var antallet af danskere der fik stjålet deres identitet over 34.000 mennesker og ca. 150.000 der har været udsat for it kriminalitet. Pt. lyder stigningen på 10-15% hvert år. Dog frygter forskerne en massiv stigning i de kommende år, grundet de nye kreditkort, hvor du kan betale op til kr. 200,- helt uden at taste din kode. I 2015 udviklede RFID identitetstyve en app, der gjorde det muligt at hacke Chiles svar på et rejsekort. På den måde kunne hackerne sætte falske penge ind på kortet og den måde kører gratis med offentlig transport.
Det lyder måske som den gode Robin Hood, men det skræmmende ved dette er at det kunne gøre helt simpelt, via en app.

RFID sikret

Beskyt dine personlige oplysninger med RFID sikre punge og tasker

20 meter, det er den afstand en identitetstyv kan befinde sig fra dig, og stadig scanne dine kort – Uden at du ved det. Netop derfor, kan vi hos OutdoorPro.dk ikke understrege nok, vigtigheden i at sikre disse data. Heldigvis kan det gøres rigtig nemt, og billigt. 

Her på siden kan du online købe RFID sikret udstyr. Både tasker, punge, bæltetasker, rygsække og rejsetasker.
Pacsafe har designet og udviklet netop sådanne udstyr i de sidste mange år, og desuden sikret deres tasker mod almindelige tyve ved at sætte låse på taskerne, montere wire i stoffet og lavet lynlåse punkterfri.

Med RFID sikret udstyr, kan du forhindre identitetstyve at få fat på bl.a.

  • Bankoplysninger
  • Kreditkortoplysninger 
  • CPR nummer 
  • Boger oplysninger 
  • Adgangskort 
  • Regninger, måske endda adgang til Eboks 
  • Login til sociale medier 
  • Dine mails 
  • Personlige adgangskoder 

Sikkert at handle online

Vi er faktisk løbende blevet spurgt omkring sikkerheden ved at handle online. Hvilket vi har taget uhyre vigtigt at gøre så sikkert som muligt.
Dette har vi bl.a. sikret os ved at lave aftaler direkte med NETS om at alt betaling sker via sikker linie.
Desuden har ændret hele vores webshop til at kører via HTTPS, hvilket du kan se øverst, lige før vores hjemmesidenavn i din browser. Dette indikeret at hjemmesiden er krypteret via en sikker protokol.
Dette anbefales af de fleste banker, google og NETS.

HTTPS sikret

RFID sikret

Hvad er RIFD

I takt med en massiv teknologisk udvikling, er RFID (Radio Frequency Identification) blevet almindelig i en række af vores udstyr. Især kreditkort, adgangskort, enkelte sundhedskort og pas. Ja faktisk har der været snak om at vi bør have en RFID chip i vores kroppe ved fødsel. Om vi kommer så langt er naturligvis ikke til at vide.

RFID kan aflæses trådløst og uden at nogen opdager det. Derfor kan det være en rigtig god ide at sikre dine kreditkort og andre personfølsomme oplysninger. Hvilket desværre er guf for identitetstyve! 

Her på siden finder du alle vores RFID sikre tasker og punge til hverdag og rejsen.

Læs meget mere om RFID her

Se en video om RFID sikret tasker og punge