JR Gear Prism 200 Primaloft

JR Gear Prism 200 Primaloft

JR Gear

899.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

JR Gear Prism 200 er en lun tre-sæsons sovepose med fyld af Primaloft fiber. Fyldet er fordelt med 200 gram/m2 på oversiden og 40 gram/m2 på undersiden hvor liggeunderlaget alligevel varetager en del af isoleringen. Komfort temperatur på 9 grader for kvinder og 5 grader for mænd.

Prism 200 er det lune valg til vandreturen i for- og efterår. Med kun 750 gram på vægten, inkl. pakposen, er det ikke soveposen som tynger i rygsækken.

JR Gear har forsynet Prism soveposerne med et par lækre detaljer som gør den praktiske brug endnu bedre. På undersiden er soveposen forsynet med en kort "lomme" midt på som sikrer at man ikke glader af liggeunderlaget. Indvendig i hætten er indsyet en lomme som holder hovedpuden på plads så man ikke skal slås med den i løbet af natten. Praktiske detaljer som øger brugsglæden væsentligt.

Soveposen er foret med kvalitetsfiber fra Primaloft som kombineret med let inder og yderstof giver et stærkt forhold mellem vægt og varme. I toppen har posen fyld svarende til 200 gram/m2 og i bunden svarende til 40 gram/m2.

Vi anbefaler at du anvender en lagenpose i silke (lettest og mest åndbar) eller microfiber (billigere og mere slidstærkt) for at skåne soveposen mod smuds og slidtage.

Prism 200 er forsynet med en dobbeltrettet lynlås som går helt ned under fødderne så der effektivt kan luftes ud på de varme sommeraftener. Posen kan desuden lynes helt op og bruges som tæppe. Hætten er naturligvis udstyret med snor så den kan snøres helt til og holde varmen godt inde hvis temperaturen pludselig falder under det forventede niveau.

Den ultralette pakpose er syet med dobbelt krave så den først og fremmest er nem at få soveposen ned i. Dernæst kan den så yderligere komprimeres til nærmest ingenting.

Mål og vægt:

Total vægt: 750 gram inkl. pakposen

Indvendig længde: 208 cm

Indvendig bredde: 78 cm

Pakposens størrelse: 25 cm x 14 cm

EN13537 soveposenorm:

Comfort temperatur: +9 gr C

Transition temperatur: +5 gr C

Risk temperatur: -8 gr C

Definitioner:

Comfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Transition temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.

Andre der købte denne, købte også