Helium 250 Down - Blue sovepose
Helium 250 Down - Blue sovepose

Helium 250 Down - Blue

JR Gear

1450.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Helium 250 Dunpose er et solidt valg til vandreturen i for- og efterår. Med kun 650 gram på vægten, er det ikke soveposen som tynger i rygsækken.

JR Gear har forsynet Helium soveposerne med et par lækre detaljer som gør den praktiske brug endnu bedre. På undersiden er soveposen forsynet med en kort "lomme" midt på som sikrer at man ikke glider af liggeunderlaget. I særdeleshed relevant hvis du sover i hængekøje eller bare sover uroligt. Indvendig på brystet er posen forsynet med en lille varmekrave over brystet som holder varmen nede i posen. Praktiske detaljer som øger brugsglæden væsentligt.

Soveposen er foret med 250 gram kvalitets 90/10 andedun med en fillpower på 600+ som kombineret med let inder og yderstof giver et stærkt forhold mellem vægt og varme.

Helium 250 er forsynet med en dobbeltrettet lynlås som går helt ned midt på skinnebenet så der effektivt kan luftes ud på de varme sommeraftener. Hætten er naturligvis udstyret med snor så den kan snøres helt til og holde varmen godt inde hvis temperaturen pludselig falder under det forventede niveau.

Den lette kompressionspakpose er syet med dobbelt krave så den først og fremmest er nem at få soveposen ned i. Dernæst kan den så yderligere komprimeres til nærmest ingenting.

Mål og vægt:

Total vægt: 700 gram inkl. pakposen

Indvendig længde: 210 cm

Indvendig bredde: 88 cm

Pakposens størrelse: 23 cm x 15 cm

EN13537 soveposenorm:

Comfort temperatur: +9 gr C

Transition temperatur: +4 gr C

Risk temperatur: -9 gr C

Definitioner:

Comfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Transition temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.

Andre der købte denne, købte også