Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
15%
Petromax Dutch Oven FT6 bålgryde
Petromax Dutch Oven FT6 bålgryde
Petromax Dutch Oven FT6 bålgryde
Petromax Dutch Oven FT6 bålgryde
Petromax Dutch Oven FT6 bålgryde

Petromax Dutch Oven FT6 bålgryde med flad bund

Petromax
424.15 DKK
Førpris: 499,00 DKK

Du sparer 74,85 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3

Petromax Dutch Oven FT6 M. flad bund

Vil du gerne tilberede mad over bål, når du er i naturen, så er bålgryder fra Petromax det helt naturlige valg. Denne tunge støbejernsgryde er bund solid, og let at lave mad i, da det kraftige design fordele varmen. Simre mad over bål, hvor du kan dufte maden flere timer inden spisetid er simpelthen en drøm i en bålgryde fra Petromax. 
Der er jo egentlig ikke noget nyt i at tilberede mad over åben ild, og meget mad bliver bare bedre og ihvertfald meget mere charmerende og hyggeligt. Rundt omkring på Internettet findes der masser af spændende opskrifter, til tilberedning af mad over bål - Prøv selv :)

Petromax Dutch Oven findes i flere modeller. Måden du kan kende forskel på størrelserne er det sidste tal. FT12 = 12" gryder.

Hvis du gerne vil skabe en form for ovn istedet, kan du sagtens ligge kul ovenpå låget, hvorved den så giver varme fra bund og top - Ja endda sidderne hvis du har sat gryden midt i bålet. 
Den praktiske bøjle der er monteret på gryden kan benyttes til at hænge gryden op i, hen over bålet.

Er du på jagt efter en bundsolid bålgryde, så er tyske Petromax indbegrebet af kvalitet til tilberedning af mad i naturen. Velbekomme!

Egenskaber

  • Mål: 6" ( 31,5 x 36,5 x 20 cm
  • Vægt: 9 kg
  • 4-8 personer
  • Støbejern
  • Stor bålgryde med låg
  • Solid og robust

Andre der købte denne, købte også