Waffle Iron
5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.
Lækkert vaffeljern til lækre vafler
Med dette vaffeljern kan du lave vafler i det fri! Vaffeljernet er lavet i støbejern, og har en form der tillader at lave to vafler ad gangen på 9 x 11 cm, og kan tages i brug med det samme takket være dens finish. Fyld jernet med vaffeldej, sæt over ild og drej om nødvendigt, så har du vafler til at spise på ingen tid. Den praktiske krog holder vaffelformene sammen, så vaffeldejen ikke drypper ud. Takket være hængslerne kan de to støbejernsdele adskilles, så du nemt og behændigt kan rengøre dem efter brug. Uanset om vaffeljernet bruges på grillen eller ved bålet, så sikrer det lange træhåndtag, at du har en sikker afstand til bålet, og derfor ikke kommer til at brænde dig.
Dette produkt er med det lange håndtag. Hvis du vil have udgaven med kortere håndtag, så skal du klikke her.
Specifikationer:
Formstørrelse: 19,4 x 12,1 cm
Vægt: 2,65 kg
Længde: 49 cm
Materiale: form lavet af støbejern | metalstang lavet af galvaniseret stål | håndtag lavet af træ
Opskrift på belgiske vafler
Der findes mange opskrifter på vafler, men vi er helt vilde med denne simple opskrift.
Ingredienser:
2 æg
3 dl mælk
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
75 g sukker
200 g smør
Ekstra smør til bagning
Sådan laver du dejen
Pisk æg og mælk godt sammen i en skål.
Bland hvedemel, sukker, bagepulver og vaniljesukker i og pisk det hele godt igennem.
Rør alt godt sammen, så du får en ensartet flydende dej.
Kom til sidst det smeltede smør i dejen.
En god ting er, at du kan lave dejen inden du tager afsted, hvor du kan hælde den på en flaske - f.eks. Nalgene wide mouth - så den er klar til brug, hvis du har lidt utålmodige personer med :)
Tilberedning af vaflerne
Varm vaffeljernet op og smør det ind i smør.
Hæld den ønskede mængde dej på i hver side, så du kan fylde alle spor ud.
Saml jernet og sæt det tilbage i varmen.
Inden du åbner første gang, skal du sikre dig, at dejen er nogenlunde fast. Hvis dejen ikke er fast, splitter du dejen fra hinanden når du åbner. Alt efter hvor meget varme der er på, så er 1 min ca. passende inden du åbner og tjekker vaffeljernet.
Når vaflen er gennemstegt, kan vaflen stadig godt være lidt blød, men når den køler lidt af bliver den dejlig sprød.
Velbekomme!