15%
Waffle Iron
Waffle Iron
Waffle Iron
Waffle Iron
Waffle Iron

Waffle Iron

Petromax

255.00 DKK
Førpris: 300,00 DKK

Du sparer 45,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Bage vafler i det fri.

Vaffeljernet beriger udendørs køkken med en yderligere dessert variation.
Støbejerns-formen kan bage to vafler i 9 x 11 cm og kan bruges med det samme takket være dens smarte finish og lækre kager eller vafler er klar til at spise på ingen tid. Den praktiske krog holder vafel formen sammen, så dejen ikke sive ud.

Det er nemt at rengøre Waffle Iron da den kan skilles af.

Du kan bruge vaffel jernet enten på grill eller over bålet, da de lange stænger er med træ håndtag. Så du har et godt greb til at vende jernet under tilberedningen.

Størrelse: 19.4 x 12.1 cm
Vægt: 6.1 kg (2.75 kg)
Materiale: Jernet er lavet af støbejern / stænger er lavet af galvaniseret stål / træ håndtag

 

Der findes mange opskrifter på vafler, men vi er helt vilde med den simple opskrift som vi har skrevet i bunden af siden.

Belgiske vafler:

Ingredienser
2 Æg
3 dl Mælk
250 g Hvedemel
3 tsk Bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
75 g Sukker
200 g Smør
Ekstra Smør til bagning

Sådan laver du dejen

Pisk æg og mælk godt sammen i en skål. 

Bland hvedemel, sukker, bagepulver og vaniljesukker i og pisk det hele godt igennem.

Rør alt godt sammen. Så du får en ensartet flydende dej.

Kom til sidst det smeltede smør i dejen.

En god ting er at du kan lave dejen inden du tager afsted, hvor du kan hælde den på en flaske f.eks Nalgene wide mouth så den er klar til brug hvis du har lidt utolmodeige personer med :)

Tilberedning af vaflerne 

Varm vaffeljernet op og smør det ind i smør. 

Hæld den ønskede mængde dej på i hver siden så du kan fylde alle spor ud.

Sammel jernet og put det tilbage i varmen. 

Inden du åbner første gange skal du sikre dig at dejen er nogenlunde fast. Da du eller splitter dejen fra hinanden.
Alt efter hvor meget varme der er på, så er 1 min ca. passende inden du åbner og tjekker vaffeljernet.

Når vaflen er gennemstigt, kan vaflen godt stadig være lidt blød, men når den køler lidt af biver den dejlig sprød.

Velbekomme.

Andre der købte denne, købte også