Nalgene Wide Mouth

Wide Mouth fra amerikanske Nalgene er nok blandt de mest kendte drikkedunke du kan finde. Der findes to størrelser, 500 ml og 1000 ml. 

Den kendte drikkedunk har et stort hovede som er 63 mm bred, så du kan få meget vand ud af flasken hurtigt.

Det gode ved Wide Mouth modellen er, at der fås ekstra tilbehør til. Det kan enten være i form af vandrensefiltersystemer der sættet på gevindet, eller bare en lille skål, i form af en Easy Sipper, der gør det nemmere at drikke af flasken.

Mere information om Nalgene Wide Mouth

Om du bruger den til at transportere vand eller anden væske er helt op til dig, men vi ved, at flasken snildt kan klare opgaven.

Flasken har en masse unikke enskaber, selv om det "bare" er en drikkedunk. Mange mennesker bruger den store model som reference når der skal fortælles om størrelser på et produkt.

Andre bruger den som termoflaske om natten, når soveposen er lidt kold. Tag noget varmt væske i drikkedunken, og læg den i soveposen - så er den varmere når du skal bruge den!

Højdepunkter:

  • Ekstremt holdbar
  • Modstandsdygtig over for skidt
  • Modstandsdygtig mod optag af lugte
  • Anbefales til "ekstrem"eventyr
  • Opvaskemaskinevenlig
  • Tåler temperaturer fra - 40º til + 135º
  • BPA-fri
  • Fremstillet i USA

En god historie

Historien bag Nalgene er meget interessant. Grundlaget for producenten som vi kender i dag, blev etableret helt tilbage i 1949 i New York. En kemiker ved navn Emanuel Goldberg stiftede sammen med 2 andre "The Nalge Company". Han opfandt plastikcontaineren som kunne bruges til alverdens laboratorielle ting, som f.eks. holde pipetter eller opbevare væsker i. Som tiden gik begyndte forskere at tage dunkene med hjem, og bruge dem derhjemme som drikkeflasker på vandreture eller teltture. I 1970 blev dunkene for første gang officielt taget i brug, fordi direktøren på dette tidspunkt havde en søn der var spejder, og de kunne hermed knytte plastikflaskens egenskaber med en spejders behov for væske i vildmarken.

Nalgeneprodukterne overholder alle gældende standarder, og firmaet er i dag meget etableret i at være miljøbevidste i fremstillingen af deres produkter, og støtter bl.a. flere projekter med henblik på en bæredygtig natur.