Nalgene - Wide Mouth sustain 1000 ml - Teal - outdoorpro.dk
Nalgene - Wide Mouth sustain 1000 ml - Teal - outdoorpro.dk
Nalgene - Wide Mouth sustain 1000 ml - Teal - outdoorpro.dk
Nalgene - Wide Mouth sustain 1000 ml - Teal - outdoorpro.dk

Wide Mouth sustain 1000 ml - Teal

Nalgene

145,00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Wide Mouth Sustain 1000 ml er en bæredygtig vandflaske i 50% genbrugsplast, som er fri for BPA, BSP og ftalater

Nalgene er som de første stolte over at kunne præsentere den nye Nalgene Sustain-produktlinje, som er lavet af 50% certificeret genbrugsindhold, der yderligere modvirker brugen af fossile brændstoffer og sænker drivhusgasemissionerne. Med de nye Sustain-flasker får du en mere miljøbevidst drikkedunk i samme kvalitet som de almindelige velkendte flakser i tritan plast. Tritan plast gør flasken ekstremt holdbar, modstandsdygtig og stort set umulig at slå i stykker. Tritan har en fremragende slagstyrke, hvilket gør, at flasken holder sin klarhed længere og er modstandsdygtig overfor både pletter og lugte. Derudover er vandflasken fuldstændigt tæt, brudsikker og afgiver ikke stoffer til indholdet, og du slipper også for smagen af plastik i vandet.

Det er enormt vigtigt at have vand med, hvis du er på tur, hvad enten du skal afsted på jagt, fisketur, spejderlejr, i skole, på arbejde eller noget andet. Flasken egner sig også rigtig godt til det aktive liv, hvor det er vigtigt at have masser af væske med. Flasken har også en måleinddeling, så du hele tiden kan se, hvor meget væske du har indtaget. 

Flaskens gode egenskaber gør den perfekt til turbrug. Nalgene Wide Mouth Sustain-flasken er derfor din trofaste følgesvend, når du skal på eventyr ud i verden. Denne flaske findes også i den anden udgave, som ikke er lavet af genbrugsplast. Se den her, og find også den mindre model på siden. Derudover findes der også en "drikkeprop"/easy slipper som du kan sætte i dunken for at undgå spild, når du drikker af dunken. Easy sipperen findes både i blå og sort.

Nalgene Wide Mouth-flasken er Petroleumfarve med brun og orange skrugelåg, som sidder fast på dunken med en bøjle, så du ikke mister låget. Drikkehullet er bredt, så flasken er let at hælde af eller opbevare andre ting i, såsom f.eks. ukogt pasta og lignende. Ønsker du at holde væsken i din drikkedunk kold eller varm i længere tid, så fås der et Bottle Sleeve til Wide Mouth 1000 ml drikkedunken og også et Insulated Bottle Sleeve, der virker lidt bedre.

Drikkedunken er 100% tæt, og passer til de fleste vandfiltreringssystemer, som er vigtige at have med på tur, hvis du ikke har adgang til frisk rindende rent vand.

Drikkedunken kan modstå rengøringsmidler og har høj temperaturresistens. Vandflaskerne tåler derfor rengøring i opvaskemaskinen, så rengøring af flasken er ikke noget problem. Brug endelig et rensesæt fra mærket Camelbak, så får du det bedste resultat

Højdepunkter:

  • Bæredygtig, da den er lavet af 50 % genbrugsplast
  • Afgiver ikke smag til indholdet
  • Nem at fylde og rengøre
  • Tåler rengøring i opvaskemaskinen
  • Måleinddeling på flasken, som gør det nemt at holde øje med det daglige væskeindtag
  • Der er INGEN skadelige pesticider, blødgørende stoffer, PVC, ftalater eller tungmetaller i drikkedunken
  • Wide Mouth drikkedunken findes i flere farver

Specifikationer:

100% tæt lukning
Kapacitet: 1000 ml
Vægt: ca. 177,25 g
Farve: Petroleumfarve med brun og orange låg
Materiale: 50 % genbrugsplast og Eastman Tritan copolyester UDEN BPA, BPS og ftalater

  • Bisphenol-A (BPA) og Bisphenol-S (BPS) er stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende

Højde: 21 cm
Diameter på låg: 63 mm
Diameter på drikkedunkens bredde: 89 mm

Andre der købte denne, købte også