N°12 Foldesav 12 cm.

N°12 Foldesav 12 cm.

Opinel

269.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Opinel N°12 Foldesav er altid let at tage med på vej ud i naturen eller blot i haven derhjemme. Den saver let og elegant tykke grene over uden du behøves at anstrenge dig.

Denne super foldesav har kraftige tænder, der kan klare grene op til 8 cm. tykkelse, og har en klingelængde på 12 cm. Savklingen er lavet med dobbelt tandrække, så den saver bedre ned i træet og du slipper for at bruge for meget tid og for mange kræfter. Tænderne hælder desuden en smule ind mod skaftet der gør den lettere at trække og du undgår ulykker hvor hånden glider udover klingen under arbejdet. En ekstra sikkerhed ligger også i den specielle låsemekanik, hvor der sidder en sikkerhedsring, der skal forhindre at saven klapper ned over din hånd.
Opinel N°12 foldesav er en æstetisk og praktisk foldesav, som er udviklet til dagligt brug. De slidstærke materialer gør at du har en praktisk og elegant sav som har en lang levetid.

Hvis du skal på telttur, på havearbejde eller starte nogle udendørs aktiviteter, så er Opinel N°12 Foldesav god at have med.

Andre der købte denne, købte også