15%
N°12 Foldesav 12 cm.
N°12 Foldesav 12 cm.
N°12 Foldesav 12 cm.
N°12 Foldesav 12 cm.
N°12 Foldesav 12 cm.
N°12 Foldesav 12 cm.

N°12 Foldesav 12 cm.

Opinel

238,00 DKK
Førpris: 280,00 DKK

Du sparer 42,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Effektiv lille foldesav til haven og turen

Her får du Opinels M°12 Foldesav, som er let at tage med ud i naturen eller blot i haven derhjemme. Den saver let og elegant tykke grene over, uden at du behøver at anstrenge dig.

Denne super foldesav har kraftige tænder, der kan klare grene op til 8 cm. tykkelse, og har en klingelængde på 12 cm. Savklingen er lavet med dobbelt tandrække, så den saver bedre ned i træet, og du slipper for at bruge for meget tid og for mange kræfter.

Tænderne hælder desuden en smule ind mod skaftet, der gør den lettere at trække, og du undgår ulykker, hvor hånden glider ud over klingen under arbejdet. En ekstra sikkerhed ligger også i den specielle låsemekanik, hvor der sidder en sikkerhedsring, der skal forhindre at saven klapper ned over din hånd.

Opinel N°12 foldesav er en æstetisk og praktisk foldesav, som er udviklet til daglig brug. De slidstærke materialer gør, at du har en praktisk og elegant sav som har en lang levetid. Hvis du skal på telttur, på havearbejde eller starte nogle udendørsaktiviteter, så er Opinel N°12 Foldesav god at have med.

Specifikationer:

Knivsbladslængde: 12 cm
Materiale knivsblad: Kulstofstål med anti-rust belægning
Materiale skaft: Bøg, solidt og holdbart

Få også denne sav i en større udgave her.

Relaterede produkter til N°12 Foldesav 12 cm.

Andre der købte denne, købte også