Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Opinel N°9 stainless 9 cm. bøg
Jan Kirchhoff
Fransk klassiker der har eksisteret i over 100 år. Jeg havde en som knægt og havde derfor længe tænkt på at jeg skulle have sådan en igen, for det er den skarpeste og billigste kniv jeg nogen sinde har ejet ; )

Opinel N°9 stainless 9 cm. bøg

Opinel

4/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

115.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Arbejdskniv fra Opinel N°9, som ligger godt i hånden. Kombinationen af kvalitet, funktionsdygtighed og smukt design, gør Opinels knive unikke og behjælpelig i hverdagen.

Opinel N°9 har en klingelængde på 9 cm. der betegnes som normal størrelse og er standard for foldeknive. Klingen består af Sandvik 12C27 modificeret rustfrit stål, der gør kniven skarp og holdbar når du skal ud og være aktiv i skuret eller garagen. Den kræver ingen særlig vedligeholdelse, og giver på den måde kvalitet for pengene. Udformning af den klassiske Opinel klinge er en Yatagan form, der er inspireret af en traditionel tyrkisk sabel. Dette giver et finere snit og mere kontrol over kniven. Det fremstillede håndtag lavet i bøg er kendt for at være slidstærkt og et hårdt materiale, der sikrer lang levetid på kniven. En Virobloc sikkerhedsring er monteret i kniven, så der hverken sker uheld med foldefunktionen når den er åben eller lukket.

Denne foldekniv fra Opinel kan bruges af alle handy- mænd og kvinder til udendørs så vidt som indendørs arbejde. Man går ikke galt i byen med en Opinel.

Andre der købte denne, købte også