N°09 rustfri stål med 9 cm. knivsblad

N°09 rustfri stål med 9 cm. knivsblad

Opinel

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

130,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Flot og funktionel kniv fra Opinel

Her får du en god arbejdskniv N°9 fra Opinel, som ligger godt i hånden. Kombinationen af kvalitet, funktionsdygtighed og smukt design gør Opinels knive unikke og behjælpelige i hverdagen.

Opinel N°9 har en klingelængde på 9 cm., der betegnes som normal størrelse og er standard for foldeknive. Klingen består af Sandvik 12C27 modificeret rustfrit stål, der gør kniven skarp og holdbar, når du skal ud og være aktiv i skuret eller garagen. Den kræver ingen særlig vedligeholdelse, og giver på den måde kvalitet for pengene. Udformningen af den klassiske Opinel-klinge er en Yataganform, der er inspireret af en traditionel tyrkisk sabel. Dette giver et finere snit og mere kontrol over kniven. Det fremstillede håndtag lavet i bøg er kendt for at være slidstærkt og et hårdt materiale, der sikrer lang levetid på kniven. En Virobloc sikkerhedsring er monteret i kniven, så der ikke sker uheld med foldefunktionen, uanset om den er åben eller lukket.

Denne foldekniv fra Opinel kan bruges af alle handimænd og -kvinder til udendørs, så vidt som indendørs, arbejde. Man går ikke galt i byen med en Opinel!

Specifikationer:

Knivslængde: 9 cm
Knivsblad: Sandvik 12C27 rustfrit stål, antikorrosiv
Håndtag: Bøg, som er hårdt og holdbart

Anmeldelser af N°09 rustfri stål med 9 cm. knivsblad

Staffan Linde
meget lætt, meget skarp og nem at bruge.
Jan Kirchhoff
Fransk klassiker der har eksisteret i over 100 år. Jeg havde en som knægt og havde derfor længe tænkt på at jeg skulle have sådan en igen, for det er den skarpeste og billigste kniv jeg nogen sinde har ejet ; )

Relaterede produkter til N°09 rustfri stål med 9 cm. knivsblad

Andre der købte denne, købte også