N°07 Stainless 8cm i bøg
N°07 Stainless 8cm i bøg
N°07 Stainless 8cm i bøg
N°07 Stainless 8cm i bøg
N°07 Stainless 8cm i bøg

N°07 Stainless 8cm i bøg

Opinel

110,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Flot og funktionel kniv fra Opinel i håndterbar størrelse

Her får du en god arbejdskniv N°07 fra Opinel, som ligger godt i hånden. Kombinationen af kvalitet, funktionsdygtighed og smukt design gør Opinels knive unikke og behjælpelige i hverdagen.

Opinel N°07 har en klingelængde på 8 cm., og klingen består af Sandvik 12C27 modificeret rustfrit stål, der gør kniven skarp og holdbar, når du skal ud og være aktiv i skuret eller garagen. Den kræver ingen særlig vedligeholdelse, og giver på den måde kvalitet for pengene. Udformningen af den klassiske Opinel-klinge er en Yataganform, der er inspireret af en traditionel tyrkisk sabel. Dette giver et finere snit og mere kontrol over kniven. Det fremstillede håndtag lavet i bøg er kendt for at være slidstærkt og et hårdt materiale, der sikrer lang levetid på kniven. En Virobloc sikkerhedsring er monteret i kniven, så der ikke sker uheld med foldefunktionen, uanset om den er åben eller lukket.

Denne foldekniv fra Opinel kan bruges af alle handimænd og -kvinder til udendørs, så vidt som indendørs, arbejde. Man går ikke galt i byen med en Opinel!

Specifikationer:

Knivslængde: 8 cm
Knivsblad: Sandvik 12C27 rustfrit stål, antikorrosiv
Knivsbladets hårdhed: 57-58 HRC
Håndtag: Bøg, som er hårdt og holdbart

Denne kniv fås også i andre udgaver, hvor tallet angiver størrelsen; N°03, N°04, N°05, N°06, N°08 og N°10.

Relaterede produkter til N°07 Stainless 8cm i bøg

Andre der købte denne, købte også