Opinel N°10 stainles 10cm. bøg

N°10 stainles 10cm. bøg

Opinel

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

149.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Arbejdskniv fra Opinel N°10, som ligger godt i hånden. Kombinationen af kvalitet, funktionsdygtighed og smukt design, gør Opinels knive unikke og behjælpelig i hverdagen.

Opinel N°10 har en klingelængde på 10 cm. der betegnes som normal størrelse og er standard for foldeknive. Klingen består af Sandvik 12C27 modificeret rustfrit stål, der gør kniven skarp og holdbar når du skal ud og være aktiv i skuret eller garagen. Den kræver ingen særlig vedligeholdelse, og giver på den måde kvalitet for pengene.
Udformning af den klassiske Opinel klinge er en Yatagan form, der er inspireret af en traditionel tyrkisk sabel. Dette giver et finere snit og mere kontrol over kniven. Det fremstillede håndtag lavet i bøg er kendt for at være slidstærkt og et hårdt materiale, der sikrer lang levetid på kniven.
En Virobloc sikkerhedsring er monteret i kniven, så der hverken sker uheld med foldefunktionen når den er åben eller lukket.

Denne foldekniv fra Opinel kan bruges af alle handy- mænd og kvinder til udendørs så vidt som indendørs arbejde. Man går ikke galt i byen med en Opinel.

En Opinel kniv er et kvalitetsstempel i sig selv, da der aldrig er gået på kompromis med materialer eller design. Opinel N°10 er ingen undtagelse, og er ideel for dig som elsker at gå i haven, tage på vandreture eller udfordre dig selv i naturen.

 

Anmeldelser af N°10 stainles 10cm. bøg

Enok Bjerkstad
Dejlig kniv
Jens Sinding

Andre der købte denne, købte også