Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Opinel Proptrækker kniv N°10 Stainless & bøg

Opinel Proptrækker kniv N°10 Stainless & bøg

Opinel
239.00 DKK

På lager - Leveringstid: 2-3 dage

Opinel Proptrækker kniv N°10 er foldekniven du ikke vil undvære til din næste picnic eller camping tur. Med indbygget proptrækker, har Opinel frembragt en mere ”spisevenlig” version af deres elegante klassiker, som vil gøre vennerne grønne af misundelse når du åbner både vin og mad så let som en leg.

Når du tager ved knivskaftet kan du tydeligt mærke det behagelige greb samtidig med at du kan se de gennemførte detaljer af designet. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne ved Opinels knive. En kombination af den fem rillede spiral, som er indbygget i skaftet, og det rustfrie stål, garanterer en fejlfri udtrækning af propper. Knivklingen er på 10 cm. Og har en fremragende skæreevne. Der er desuden tilføjet Opinels smarte låsefunktion, der gør det muligt at sikre kniven i åben tilstand når du skærer, og i lukket tilstand når du har den i lommen.

Opinel poptrækker kniv N°10 er et must-have til picnics, camping og udendørs aktiviteter. Dens mange funktioner gør den i hvert fald svær at undvære.

Andre der købte denne, købte også