N°9 Carbon 9cm. m. låsering
N°9 Carbon 9cm. m. låsering
N°9 Carbon 9cm. m. låsering
N°9 Carbon 9cm. m. låsering
N°9 Carbon 9cm. m. låsering

N°09 Carbon 9cm. m. låsering

Opinel

130,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Den klassiske foldekniv fra Opinel på 9 cm

Her får du en god arbejdskniv N°9 fra Opinel, som ligger godt i hånden. Kombinationen af kvalitet, funktionsdygtighed og smukt design gør Opinels knive unikke og behjælpelige i hverdagen.

Opinel N°9 har en klingelængde på 9 cm., der betegnes som normal størrelse og er standard for foldeknive. Klingen består af XC90 stål, der gør kniven skarp og holdbar, når du skal ud og være aktiv i skuret eller garagen. Knivsbladet er ikke i rustfrit stål, og det anbefales derfor at holde den tør og ren så godt som muligt. Udformningen af den klassiske Opinel-klinge er en Yataganform, der er inspireret af en traditionel tyrkisk sabel. Dette giver et finere snit og mere kontrol over kniven. Det fremstillede håndtag lavet i bøg er kendt for at være slidstærkt og et hårdt materiale, der sikrer lang levetid på kniven. En Virobloc sikkerhedsring er monteret i kniven, så der ikke sker uheld med foldefunktionen, uanset om den er åben eller lukket.

Denne foldekniv fra Opinel kan bruges af alle handimænd og -kvinder til udendørs, så vidt som indendørs, arbejde. Man går ikke galt i byen med en Opinel!

Specifikationer:

Knivslængde: 9 cm
Knivsblad: Sandvik 12C27 rustfrit stål, antikorrosiv
Håndtag: Bøg, som er hårdt og holdbart

Denne kniv fås også i andre udgaver, hvor tallet angiver størrelsen på kniven; N°03, N°04, N°06, N°07 og N°08.

Relaterede produkter til N°09 Carbon 9cm. m. låsering

Andre der købte denne, købte også