Husk vi har 100 dages returret! Køb dine julegaver allerede nu, de kan nemt byttes.
N°10 carbon steel 10cm. bøg

N°10 carbon steel 10cm. bøg

Opinel

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

129,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Opinel N°10 carbon steel 10cm. bøg
Til dig som mangler en større kniv til hårde og svære materialer, men stadig ønsker den samme type foldekniv som den traditionelle kniv fra Opinel.

Med en bladlængde på 10 cm. kan denne Opinel N°10 betegnes som en større foldekniv, hvilket naturligt giver et længere snit, så du ikke behøves at arbejde helt så hårdt. Knivbladet består af ekstra hårdt carbon-stål, der gør det modstandsdygtig overfor hårde materialer og slid. Det flotte håndgreb er i fransk bøg, som er kendt for holdbarhed, robusthed og skønhed.

Opinel N°10 har, som de fleste andre Opinel foldeknive, en Viroblock lås, der fungere som en sikkerhedsring når kniven er åben og lukket. I åben tilstand sikrer låsen en stabil kniv, der ikke folder sig sammen og skaber ulykker, hvor den i lukket tilstand sikrer at kniven ikke folder sig ud når den er i taksen eller i lommen.

En Opinel kniv er et kvalitetsstempel i sig selv, da der aldrig er gået på kompromis med materialer eller design. Opinel N°10 er ingen undtagelse, og er ideel for dig som elsker at gå i haven, tage på vandreture eller udfordre dig selv i naturen.

Anmeldelser af N°10 carbon steel 10cm. bøg

Kenneth jørgensen
Fantastisk let kniv god kvalitet
Hanne Myllerup

Andre der købte denne, købte også