Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
Opinel N°10 carbon steel 10cm. bøg

Opinel N°10 carbon steel 10cm. bøg

Opinel
129.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-21 dage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Opinel N°10 carbon steel 10cm. bøg
Til dig som mangler en større kniv til hårde og svære materialer, men stadig ønsker den samme type foldekniv som den traditionelle kniv fra Opinel.

Med en bladlængde på 10 cm. kan denne Opinel N°10 betegnes som en større foldekniv, hvilket naturligt giver et længere snit, så du ikke behøves at arbejde helt så hårdt. Knivbladet består af ekstra hårdt carbon-stål, der gør det modstandsdygtig overfor hårde materialer og slid. Det flotte håndgreb er i fransk bøg, som er kendt for holdbarhed, robusthed og skønhed.

Opinel N°10 har, som de fleste andre Opinel foldeknive, en Viroblock lås, der fungere som en sikkerhedsring når kniven er åben og lukket. I åben tilstand sikrer låsen en stabil kniv, der ikke folder sig sammen og skaber ulykker, hvor den i lukket tilstand sikrer at kniven ikke folder sig ud når den er i taksen eller i lommen.

En Opinel kniv er et kvalitetsstempel i sig selv, da der aldrig er gået på kompromis med materialer eller design. Opinel N°10 er ingen undtagelse, og er ideel for dig som elsker at gå i haven, tage på vandreture eller udfordre dig selv i naturen.

Andre der købte denne, købte også