Alu tæppe - Safety Blanket - Til at holde på varmen, ved regn, blæst eller modstå kroppen går i chok.

Alu tæppe - Safety Blanket

TravelSafe

29,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Travelsafe Safety Blanket

Alutæppet til tilskadekommende beskytter koppen mod kulde, regn og blæst- for at forbygge at kroppen går i chok. Derfor når du er på tur er det vigtig at dette tæppe ligger sammen med alle de andre ting du skulle komme nemt til.

Safety Blanket er et must at have med i tasken, hvis du rejser i ekstreme vejrforhold, og du pludselig kunne komme ud i en uventet situation. Så hvis du vil være godt forberedt, skal du vælge Safety Blanket, fordi dette tæppe har flere funktioner. Safety Blanket kan nemlig både anvendes, hvis du eller en anden er blevet underafkølet, men tæppet kan også bruges hvis du er blevet overophedet. Ved underafkøling vendes den sølvfarvede side ind mod kroppen, og ved overophedning vendes den gyldne side ind mod kroppen. Safety Blanket er desuden fantastisk let at have med i tasken, da det næsten intet fylder.

  • Vægt: 75 g
  • Mål udfoldet 210x160 cm
  • Mål: 8x11x2 cm pakket sammen

Når du skal bruge tæppet, så fold det helt ud inden du tager det i brug, det gør det nemmere at få pakken den tilskade godt ind. Her er det vigtig at det er Sølvsiden der vender ind mod kroppen. Da det er denne der reflektere varven tilbage.

Har du brug for mere varme, så supplerer med almindelige tæpper under alu tæppet, da dette hjælper med at isolerer.

Andre der købte denne, købte også