10%
N°8 stainless 8,5 cm. m. læderstrop
N°8 stainless 8,5 cm. m. læderstrop

N°08 stainless 8,5 cm. med læderstrop

Opinel

126,00 DKK
Førpris: 140,00 DKK

Du sparer 14,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Dejlig kniv fra Opinel med skaft i lækker oliventræ

Her kan du få den velkendte foldekniv fra Opinel i klassisk design, der aldrig går af mode! Med en Opinel N°8 kniv er du sikret en kniv med lang levetid og den bedste ydeevne, når du befinder dig udendørs. Denne kniv har en lille læderstrop i bunden, så den er nem at bære med dig rundt.

Med et knivblad på 8,5 cm. er du sikret en behagelig foldekniv, der er let at styre. Den høje stålkvalitet sørger for skarphed, når kniven skal anvendes på forskellige materialer. Det enkle, men stilsikre design, gør Opinels knive til nogle af de mest elegante og samtidig effektive foldeknive, da materialerne er nøje udvalgt. Opinel N°8 foldekniv har deres velkendte Virobloc sikkerhedsring indbygget. Dette sikrer dig mod ulykker, og gør kniven mere stabil når den er foldet ud samtidig med, at den er sikker i jakkelommen når den er lukket. Skaftet er udformet ergonomisk korrekt, så du får et fast greb uden overbelastning i håndledet.

Opinel N°8 kniv er en god all-around kniv, der kan være behjælpelig i hverdagen og når du skal ud i naturen. Alle friluftsmennesker vil nyde godt af at eje en Opinel kniv!

Specifikationer:

Knivslængde: 8,5 cm
Knivsblad: Sandvik 12C27 rustfrit stål, antikorrosiv
Knivsblad hårdhed: 57-58 HRC
Håndtag: Oliventræ

Denne kniv fås også med bøgeskaft, valnøddetræsskaft og oliventræsskaft.

Relaterede produkter til N°08 stainless 8,5 cm. med læderstrop

Andre der købte denne, købte også