Fire Bridge

Fire Bridge

Petromax

1349.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Petromax Fire Bridge gør dit bål til et alsidigt udekøkken med grillfunktion. Rammen af ​​belagt stål tager din udendørs madlavningsoplevelse til et nyt niveau: Du kan hænge gryder, forme, kedler og perkolatorer i tre kroge over ilden. Samtidig giver den variabelt justerbare grillrist dig mulighed for at stege kød, grøntsagsspyd og andre lækre ting. samt holde tilberedte retter og drikkevarer varme.

Madlavning over ilden er sikkert

Takket være krogkonstruktionen er Fire Bridge stabil på fire fødder og klar til brug på ingen tid. Kogepladsen er udstyret med en 45,3 i lang tværstang. Risten er højdejusterbar i kædefjedringe samt kommer der tre kroge af forskellig længde til ophængning af køkkengrej.
Den lange tværbjælke sørger for madlavning over et eller flere ildsteder. Grillristen med indrammet høj kant holder grillede fødevarer såvel som pander på plads. Dette giver dig mulighed for at forberede forskellige gryder og pander til alle dine venner.

Mobil udendørs madlavning

Sæt stativet på fast grund, inden du starter bålet under. Efter afkøling er stålrammen nem at adskilele og klar til nye madlavningseventyr på ingen tid. Petromax Trammel Hook kh7 er en effektiv udvidelse til din Fire Bridge.

Materiale: stål, pulverlakeret
Materiale grillrist: stål, forkromet
Samlet højde: 110 cm
Samlet vægt: 16 kg
Tværstangslængde: 115 cm
Længde på hvert ben: 113 cm
Længde på kæden: 63,5 cm
Mål grill: 39 x 39 cm
Længde på krog (h1) til grillrist: 13,5 cm
Længder på kroge til køkkengrej: h2: 20 cm h3: 33 cm h4: 43 cm

Maksimal belastning: 70 kg

Andre der købte denne, købte også