Petromax Fire Anchor - outdoorpro.dk
Petromax Fire Anchor - outdoorpro.dk
Petromax Fire Anchor - outdoorpro.dk
Petromax Fire Anchor - outdoorpro.dk
Petromax Fire Anchor - outdoorpro.dk

Fire Anchor

Petromax

1099.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Alsidigt madlavningsstativ fra Petromax

Med dette Fire Anchor fra Petromax forvandles dit bålsted til et praktisk og alsidigt madlavningsområde, blandt andet med grillfunktion! Fire Anchoren er lavet er belagt stål, og den kan nemt fæstnet ned i jorden ved siden af dit bål, Atago eller Fire Bowl, hvor den giver dig mange forskellige muligheder for at lave mad udendørs. Du kan forberede lækre måltider med Dutch Oven (op til størrelse "ft6"), koge tevand i en Petromax Teakettle, eller grille grøntsager, pølser, bøffer osv. på den praktiske grillrist. 

Det er armene der gør det!

Fire Anchoren leveres til dig med en central stang, tre fleksible arme og en grillrist. Grillristen er med en høj kant, som kan fæstnes til en af armene. Du kan også hænge grillhandsker eller andet grilludstyr op (f.eks. grilltænger). Hver af de andre to arme har tre hak, hvorfra du kan hænge forskellige køkkenredskaber. Armene kan placeres separat i den ønskede retning og højde på den centrale stang.

Stabil på sikker grund

Før du bruger Fire Anchoren, skal du altid tjekke om jorden er solid nok til at fiksere den i, så den kan holder stabil og sikker under madlavningen. Derudover skal du altid sikre dig, at vægten er balanceret mens du kokkererer med de tunge Dutch Ovens, så du undgår uheld.

Specifikationer:

Materiale Fire Anchor: pulverlakeret stål
Materiale grillrist: Forkromet stål
Fulde højde med grundanker: 103,5 cm
Højde over jorden: 83,5 cm
Armens længde med grillrist og hak: 66,5 cm
Armens længe med 3 hak: 66,5 cm
Grillristens mål: 39 x 39 cm
Fulde vægt: 6,7 kg

Relaterede produkter til Fire Anchor

Andre der købte denne, købte også