Petromax Hanging Fire Bowl - outdoorpro.dk
Petromax Hanging Fire Bowl - outdoorpro.dk
Petromax Hanging Fire Bowl - outdoorpro.dk
Petromax Hanging Fire Bowl - outdoorpro.dk

Hanging Fire Bowl for Cooking Tripod

Petromax

1.099,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lav lækker mad i denne ildskål til Petromax' trebenede stativ

Hvis du kombinerer denne ildskål med Petromax' Cooking Tripod er du garanteret at få nogle lækre resultater! Ildskålen hænges let og elegant op i krogen fra stativet, og giver et stort overfladeareal til at tilberede kød, grøntsager osv. Når ildskålen er over ilden opnår du meget hurtigt den rette temperatur til at lave mad på, og den er klar til brug på ingen tid.

Denne ildskål følger princippet fra Petromax' Griddle and Fire Bowls, som gør, at saften fra maden ikke tabes, men udnyttes til at skabe ekstra juicy filetter og burgerbøffer, stegte kartofler, æg og grillede grøntsager. Grundet formen af ildskålen opnås der forskellige "temperaturzoner", hvilket gør at burgerboller og forberedt kød kan holdes varmt i yderkanten af skålen, mens kød steges i midten. Kæden der holder ildskålen kan justeres, så du selv bestemmer afstanden til ilden. På den måde tager du madlavningen i egne hænder, og bestemmer selv hvordan du vil tilberede din mad bedst.

Sikkerhedsbemærkning: Ildskålen skal olieres inden brug, hvor det kan anbefales at have olien varmet op inden brug, så det kan sætte sig i metallet. Før brug (hver gang) skal du tjekke skruerne og tjekke, om de sidder ordentligt fast. Hvis ikke, så fæstn dem, hvis nødvendigt.

Specifikationer:

Diameter: 56 cm
Højde (med stang i midten): 28,7 cm
Vægt: 6,4 kg
Materiale: stål

Relaterede produkter til Hanging Fire Bowl for Cooking Tripod

Andre der købte denne, købte også