Fire Skillets FP30 bålpande
Fire Skillets FP30 bålpande
Fire Skillets FP30 bålpande
Fire Skillets FP30 bålpande
Fire Skillets FP30 bålpande

Fire Skillets FP30 bålpande

Petromax

349.00 DKK

Skaffevarer - Leveringstid: 14-31 hverdage

Skriv din e-mail her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager
Ja tak, jeg vil gerne modtage flere tilbud

Petromax Fire Skillets FP30

Lad os slå det fast med det samme. Hos OutdoorPro.dk elsker vi lækkert grej og Petromax Fire Skillets bålpande er simpelthen toppen. Dette mesterstykke af en ståbejern / Smedejernspande vil kunne holde i mange, mange år. Vask bare bålpanden i varmt vand, og den er klar igen. Håndtaget på Petromax Fire Skillets gør den let at håndtere - En god ide et stadig at have en handske eller noget at holde med - Alt efter hvor stort bålet du tilbereder maden over er.

Det er simpelthen en fornøjelse at tilberede bålmad med en bålpande fra Petromax, og Petromax Fire Skillets er designet til at holde. Det tykke design gør desuden at varmen fordeles jævnt over hele panden. Husk blot at varme bålpanden godt op inden du begynder at tilberede maden.

I modsatte ende af håndtaget er der en lille håndtag/krog, hvor du sagtens kan tage fat med en god handske, men også let hænge den op efter brug. Ligeledes kan du hælde væske fra på begge sider af panden.

Petromax Fire Skillets findes i forskellige størrelser. Kig blot efter modelbetegnelsen. (FP35 står for 35 cm i toppen af panden).

Egenskaber

  • Mål: 30 cm (Top) / 25 cm (bund) og 6,7 cm høj
  • Vægt: 3,7 kg
  • Volumen: 2,5 liter
  • Smedejern bålpande
  • Kraftig bålpande i top kvalitet
  • Solid og robust

Andre der købte denne, købte også