Ring Cake Pan gf1 with Tarte Case Lid
Ring Cake Pan gf1 with Tarte Case Lid
Ring Cake Pan gf1 with Tarte Case Lid
Ring Cake Pan gf1 with Tarte Case Lid

Ring Cake Pan gf1 with Tarte Case Lid

Petromax

699.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lav lækkert bag med denne bageform

I denne bageform har du alsidige muligheder for at bage udendørs. Du kan lave lækre kager i støbejernsformen, men du kan også bage frisk brød eller lave gryderetter i den. Anvendelsesmulighederne er varierede: låget tillader bagning ved høje temperaturer udendørs, og fungerer også som en tærteform vendt på hovedet. Støbejernsformen - med det praktiske håndtag til ophæng - er fantastisk til bagning og kokkerering over åben ild, men kan også nemt bruges til bagning i ovnen derhjemme.

Støbejern - kvalitet til de professionelle

Støbejernet i formen sikrer, at varmen opbevares effektivt og fordeles jævnt til maden. Derudover er overfladen færdigbehandlet, så du ikke behøver at behandle den med noget før anvendelse. Med andre ord, så er den direkte klar til brug!

Et multifunktionelt talent

Takket være den hævede kant er det nemt at placere gløder eller kul på formens låg. På den måde bliver kagen, brødet eller gryderetten varmet fra alle sider. Hvis du vil, kan du også vende formen på hovedet og bage en tærte! Låget kan også fungere som en pande hvis den står på sine tre små fødder, eller som et praktisk fad.

Specifikationer:

Materiale: støbejern
Mål: 23,8 x 16,3 x 23,8 cm
Kapacitet i formen: 3 liter
Kapacitet i låget: 1 liter
Vægt med låg: 6,35 kg

Relaterede produkter til Ring Cake Pan gf1 with Tarte Case Lid

Andre der købte denne, købte også